Endometru, monitorizari, ovulatie,TB,gravidute 138

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

Mi-a
daca vrei sa fii sigura si daca gigeii sunt voinici si sanatosi, presteaza in seara asta, maine dimineata, si maine seara si daca va mai tin balamalele, una mica de control luni dimineata, ca nu se stie niciodata!

hai pa,si spor la traba, ca ai o gramadaaaaa
i pup y

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

mi_a: nu ma felicita pana nu am confirmarea, plzzz
cred ca cel mai bine ar fi sa prestezi maine dimineata

noela: dau de baut, fii pe faza

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

BUBULE,iti tin pumnii,doamne ajuta.MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

tu, bubule, devoratoarea de teste de sarcina, hobby-ul tau cel mai pasionant? hau ca e o luna traznet; vezi ca asta nu inseamna ca te felicit; mai, nu-l innebuni si pe sotzior da' pe noi, da!
pozeaza-le si tu ca Ale !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mi_a, eu spun sa tinem pumnii si sa asteptam confirmarea. Altfel ar insemna o cadere prea de sus, dupa atata asteptare si atatea vise. Eu sunt mai superstitioasa de felul meu... Spor la prestat. cat de mult, nu strica. Bubuleano, pacat ca maine e duminica si tb sa astepti pana luni pt testul de sange...

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Seara buna,fetili. Nu , ca nu v-am raspuns toata ziua.
Am avut o zi de caca(o).Noela mi-a transmis telepatic o durere de burta de mama,mama.Am crezut ca nasc astazi.Uf, n-a fost sa fie.Pe la pranz cand durerea mi-a dat o pauza am mai inca o data,apoi am stat cu crengile la soare 30 min,pana s-au invinetit bine. Sotul meu spune ca ne chinuim de pomana ca bebe deja este la burtica,dar cine stie.
Bubuleana, ti-am spus ca eu indeplinesc dorintele celorlalti si ca ai facut bine ca n-ai luat aspirica. Eu, cand am ramas am avut a doua liniuta asa de palida la 6 sapt. incat nici nu am crezut ca e ceva. Pot sa sper si eu pt. tine?
Floare de colt, m-am rusinat de exprimarea anterioara si m-am corectat. E bine cu "crengile..."?
Ale, vesti bune daca iti creste Tb, inseamna ca ouatiunea a fost reala.Ai prelucrat-o la timp.
Cred ca voi crapa de durere in noaptea asta dar nici nu iau nimic. Sa
ma doara ca am pacatuit de vreo 10 zile continuu!!!
Va pup pe toate ca tare dor mi-a fost de voi.
Meda
Nu are nimeni nici o veste de la PAM ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Mai fetelor, noi stam cu picioarele pe pereti lumanarea doar asa ca sa ne aflam in treaba (recunosc, si eu cad in pacat frecvent)... adevarul gol golut este ca nu are nicio importanta daca stam lumanarea sau stam pe burta dupa... cel mai la indemana exemplu care-l am acum sa-l dau este al meu: cand am ramas gravida am adormit instantaneu dupa (ca o nesimtita) in pozitia in care eram... asa mi-a zis sotul meu ca m-a vazut si in aceeasi pozitie m-am trezit dimineata.
Dar nu e rau sa facem si niste 'foarfeci' in timpul ala, sa nu stam degeaba cu crengile la soare... asta pt 'aripioare'

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Cred ca ovulez. Testul de ovulatie e foarte intens. Sunt Z 14 , plec la

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Bubule io zic ca este cu ochisori!Nu stiu daca fac bine dar io te felicit de pe acum iti doresc sa ai o sarcina usoara si sa fie bb sanatos!!!!!!Aaa si inaca ceva:acum sa nu ne uiti si sa nu mai vii in vizita ca poate cand ne vizitezi ne molipsim si noi de burtici "sacrboase"!Multa sanatate si io zic ca ti se confirma!!!!

Mergi la inceput