Endometru, monitorizari, ovulatie,TB,gravidute 138

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

vai di capul meu,
am gresitttttttttttt!!!!
am vrut sa zic 36.9

ma duc sa corectez!

mai chiquitita ce dragutza esti!!!

ai nimerit d'alea din stocul vechi!!!!
sa pare ca n-ai luat asa multe, ca nu le-au terminat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Pai nu mai cumpara nimeni teste de ovulatie, cum sa termin singura un stoc intreg...O sa schimb farmacia, vreau si eu paharel

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

pahare, eu am gasit la testele de sarcina DR.SIGUR,la cele de oculatie,nu

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

ale, amzulica: va tin pumnii sa se prinda bebe in casutza lui!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Merci, Bubuleana, sa te auda Dumnezeu, ca nu mai pot si io dupa atatea inseminari. Sa fi fost asta ultima ca tare m-am mai chinuit cu 1000 de analize de care nici nu aveam nevoie.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

AMAMEDA, nu prea am ce sa mai spun. Z24, si temperatura a scazut de la 36.8 cat era ieri la 36.5, cam cat este in mod normal zilele astea. Sanii au inceput sa nu ma mai doara si ovarele doar ma mai sacaie putin. Cred ca este o alarma falsa si nu scap de HSG. Dar pana pe 19 mai este ceva timp si se mai pot intampla multe. Dumnezeu stie ce va fi si cum va fi. Acum inca astept.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Azi Z7.Eu am renuntat la TB si la testele de ovulatie.Pur si simplu prestez din doi in doi.Saptamana viitoare poate imi fac timp sa ajung si la doctor.Pana atunci visez cu ochii deschisi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-edi spune:

Desi doar eu va cunosc pt ca v-am citit intr-una pana acum, va spun tare si raspicat ca VA IUBESC.Sunteti grozave.Desi toate ne zbatem pt a gasi drumul catre bb, voi o faceti cel mai frumos.Asta este atitudinea de care avem nevoie, caci jelitul si melancoblegia nu ajuta la nimic.
Intru si eu in clubul vostru?Deja prestez de zor la masurat TB.Sa vedem cum decurge graficul 1 luna si raportez apoi.
As vi vrut sa fac si ceva monitorizari, dar ce te faci cu dr din Pitesti?ca astia sigur ma scot gravida ca sa-mi ia banii.
Poopici la fetite si spor la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

shehe: suna bine reteta din doi in doi! tin pumnii

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

bubuleana pur si simplu am obosit de 12 ani sa tot incerc.Si vreau sa renunt la tot ce-mi poate provoca stres.De as putea renunta si la locul de munca...

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput