Transpiratie abundenta

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by louisea

P.s. a incercat cineva sa bea ceai de savie? Am citit pe net cum ca ar ajuta..[/font=Comic Sans MS]

Tu stii ce gust are?

Blog muzical Zambiti, va rog!
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by Iubika

quote:
Originally posted by louisea

P.s. a incercat cineva sa bea ceai de savie? Am citit pe net cum ca ar ajuta..[/font=Comic Sans MS]

Tu stii ce gust are?

Pey baba sufera la frumusete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma1971 spune:

incercati hydrosal gel
gasiti mai multe informatii pe net
costa ~35cad
la mine are efecte
bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

pudra pentru bebei...

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Eu am citit la voi de Drysol si am rugat un prieten bun care a venit in tara sa-mi aduca si mie.Mi-a adus si am inceput sa-mi dau(doar de 2 ori)....In acelasi timp mi-am cumparat si un Stik nou (Mitchum Deo Stik de la Revlon).

Problema este faptul ca nu-mi dau seama care si-a facut efectul.... .
Azi am fost toata ziu plecata si m-am intors exact cum am plecat,cu bluza roz uscata.Eu cum ma urcam in masina(nu am clima) ma faceam fleasca.Nu mirosea transpiratia dar tot jenant era.

Stik-ul il gasiti la standurile Revlon din Unirea,Titan si unde or mai fi ele.Are eticheta verde si scrie Protectie 24 ore.
Sper sa fie bun pentru ca Drysol e mai greu de procurat.

Va pup si sanatate

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeadance spune:

eu deja am 3 sapt de cand iau vit C de la Calivita dar...nimic pana acum...offf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeadance spune:

gata cu pastilele ca n-au avut nici un efect...la mine.vreau sa incerc deodorantul mitchum.am cautat in metro si praktiker dar n-am vazut,am sa merg la billa cine stie...daca nu gasesc in oras am gasit de unde pot lua de pe net ,apropo si ot cei care vor sa cumpere si nu gasesc adresa e asta www.medshopexpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by Iubika
am comandat de pe net un roll-on, pe numele lui MAXIM, despre care am citit numai de bine, si la noi si la americani, ca de al ei vine. Astept cu interes sa vad daca au fost bani aruncati in vant.... Cica in 10-14 zile imi vine colet cu Posta Romana...

Au trecut vreo 2 luni de cand am postat mesajul asta. Am primit roll-on`ul in urma cu vreo 2 saptamani. Si pot sa spun ca sunt multumita. Inca nu am avut curaj sa ma imbrac cu bluze in culori deschise, dar cel putin nu ma mai ud la subrat asa de tare, decat in cazuri de stres extrem. Si chiar la sfarsitul zilei, pielea la subrat e inca uscata.... eu zic ca mergem spre rezultate serioase

Va tin la curent!

Blog muzical Zambiti, va rog!
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Un clic pour la forêt

Mergi la inceput