Sarcina molara - va rog ajutati-ma cu informatii!
Raspunsuri - Pagina 2
cristalina spune:
Voiam sa te binedispun...Sunt sigura ca totul va fi bine!
Din cate stiu eu o sarcina molara chiar arata altfel decat o sarcina normala...probabil chiar de la inceput. Aparitia unei tumori si umflarea/inflamarea tesutului vilos...ceea ce nu e cazul la tine.
Valorile HCG sunt mari tocmai din cauza tumorii, daca imi amintesc eu bine (ca povestesc din amintiri) ...ceea ce iar nu e cazul!
La doctor si i-ai despre toate ingrijorarile tale ca sa te linisteasca un pic?!
Numai bine!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Val_ spune:
Da Cristalina i-am spus si mi-a zis ca nu se pune problema. Dar cu experienta mea nefericita la doctori nu prea mai am incredere in ce spune un medic. Si in afara de asta stiu ca este un diagnostic dificil de pus mai ales in acesta etapa. Dr tu ai avut asa ceva?
Daca m-ar mai lasa un pic greturile si as putea si eu sa mananc...
Pupici
Alé spune:
Val, saricina molara are un aspect caracteristic, ecografic vorbind. Arata ca un ciorchine de strugure. Daca dr. a zis ca-i exclus, poate poti sa o crezi.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé
codruta_grg spune:
Iar in legatura cu starea de rau iti spun cum am fost eu. Dupa 4 saptamani au inceput greturile la mine si au tinut pana pe la 12-13 saptamani. Dar aveam un rau permanent ce mancam dadeam afara si astfel dupa ce vomam mancam iar, ca sa "mananc" si eu ceva. Atata de rau imi era ca deja la un moment dat vomam sange (de pe esofag) si aveam o stare de zici ca eram pe moarte. Dar a trecut si dupa aceea m-am simtit foarte bine. Eu am tot analizat situatia mea si m-am gandit ca din cauza incompatibilitatii sanguine am avut problemele astea, ca a luat grupa sotului fetita mea si poate din cauza asta respingeam sarcina (am avut si iminenta de avort si dupa nastere Petra a avut icter prelungit).
Succes si bucura-te din plin de sarcina ta, totul va fi bine 
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi & 
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
Val_ spune:
Exact asa ma simt si eu Codruta si fac sfortari sa ma hranesc pentru ca am zile in care nu pot sa ma dau jos din pat de la atata rau. Nici nu se pune problema sa merg la serviciu iar sotul meu oricum nici nu vrea sa auda de asa ceva. Din fericire nu sunt obligata sa merg deci se putea mult mai rau.
Cu sprijinul sotului meu (care este o persoana absolut deosebita) si al lui Dumnezeu sper sa fie totul bine pentru ca este un copil pe care l-am asteptat mult si pe care il dorim enorm.
Val_ spune:
Ale as vrea sa dau si eu peste un doctor pe care sa il cred atunci cand imi spune ceva (de rau sau de bine) dar...
Va multumesc tuturor pentru incurajari