Sunt insarcinata- caut clinica !
Raspunsuri - Pagina 2
Natasa spune:
Angela, Hudita o fi ok la el la cabinet -unde se cotizeaza, pentru ca daca auzeai cite povesti de groaza am auzit eu despre el cit am stat in spital, nu mai aveai aceeasi parere. In plus, deloc poveste, amica mea a stat 40 de ore in travaliu pentru ca marele profesor nu si-a dat acceptul pentru cezariana!!! Pina la urma tot la cezariana s-a ajuns, dar dupa chinuri cumplite si afectarea, din fericire usoara, a bebelusului. Asa ca dupa parerea mea, cu cit sint mai batrini, mai profesori si mai renumiti, cu atit mai costisitori si mai greu de abordat sint!
Gaby spune:
buna,
Cred ca vrabia malai viseaza...eu vreau un spital mai uman, iar asta nu e posibil decat la Euroclinic, presupun. Eu am nascut la Bucur, prima data, si nu mi-a placut, asta era acum 5 ani, dar nu cred ca mai pot merge acolo, dupa experienta traita. Cred ca merg pe mana dr. puia...
Nu stiu ce sa zic de cfr 2, acum cateva zile l-am scos pe tata de acolo, de la cardio, langa maternitate, conditiile au lasat mult de dorit, majoritatea aparatelor care ii erau lui de folos erau defecte, asa ca am mers pe bani la clinici particulare...bine, situatia poate fi alta la maternitate, dar presupun ca personalul este peste tot acelasi. Mie cel mai mult mi-e scarba, scuzati cuvantul, de asistente...Am sa vad pe ce drum o apuc...
Multumesc mult pentru sfaturi!
omul cu banca la... cap! www.bankingnews.ro
dana-alexia spune:
Dr. Badea Stefan de la Caritas. Eu am nascut cu el si este un dr. de nota 10.
Are si cabinet particular pe langa Mall Vitan.Daca vrei mai multe detalii anunta-ma.
Sarcina usoara si sanatate multa.
DANA & ALEXIA
(12.06.2005)
poze
J G spune:
Gaby, mie Elias mi s-a paraut foarte ok ca spital (cel putin sectia maternitate, ca am vazut sectii care nu erau ok). E curat, personalul saritor si nu am cotizat mai mult decat in alte spitale.
J si Carla (05.02.2006)
impreuna spune:
Gaby eu n-as putea sa iti recomand ceea ce ai nevoie, dar am vrut sa te felicit pt sarcina si pt ca s-a confirmat 
Si eu am rh negativ dar asta n-ar trebui sa fie o problema...
Sarcina usoara si sa fiti sanatosi 
Fla (sotie si mamica fericita)