Va rog foarte mult sa-mi spuneti cum pot deveni asistent maternal deoarece iubesc f.mult copii, mai ales bebelusii,si as putea sa iau unul sau doi in ingrijire .Momentan lucrez si va trebui sa renunt la serviciu si vreau sa stiu care sunt conditiile pentru a deveni asistent maternal si daca ma pot descurca financiar. Multumesc
mesajul original:
melimel
Posted - 13/09/2006 : 09:27:00
--------------------------------------------------------------------------------
Va rog foarte mult sa-mi spuneti cum pot deveni asistent maternal deoarece iubesc f.mult copii, mai ales bebelusii,si as putea sa iau unul sau doi in ingrijire .Momentan lucrez si va trebui sa renunt la serviciu si vreau sa stiu care sunt conditiile pentru a deveni asistent maternal si daca ma pot descurca financiar. Multumesc
Roxanaz...poti sa te informezi cel mai bine Lla Directia de asistenta sociala si protectia copilului din sectorul sau judetul in care domiciliezi...sau poti intra pe site-ul directiei, pentru ca cele mai multe au postat si conditiile respective. Daca nu gasesti, acceseaza site-ul directiei de la sectorul 2 ca ei sigur le-au postat.
Stiu ca nu sunt multe conditii si nici fff greu de indeplinit, dar unele sunt eliminatorii (sa ai locuinta ta, cazier, moralitate etc.)...
Succes.
Catrinutza - mamicutza de Mariuci