Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (91)
Raspunsuri - Pagina 10
monica70 spune:
No faceti licitatie acu: care trimite prima elicopteru' la aia vin.Numai e sigur ca ma primiti? Ca cica prietenele mele sunt
Adevarul e ca de aia n-or intrat azi, ca-s la coada la lamai.Pana vine urmatorul import e jaleee.Vedeti,ce noroc cu BOMBO si DENISA ca-s afara,ele aveau lamai de aia au intrat azi ...
Castane ? Nu ca destul le-am scos eu din foc si eu m-am ars!
MONI de DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
anasol spune:
si acu sa ma corectez ca de nervi scriu numai aiurea"eram in aproape 7 luni"si mie legat
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
silvi_2005 spune:
Fetelor sunteti totale, Ali, ai pus-o de chef nu gluma, Anasol vad ca si tu destinzi admosfera.
Cosmi te inteleg perfect cu papica lui Stefanel, eu i-am si vegeta intr-o zi dupa reteta lui Anasebe si tot n-a mancat.I-as da si eu sa manace tot flul daca ar vrea.Azi i-am cumparat carne de vitel de la mtro si incerc sa vad daca vrea asa ceva.
Moni, cred si eu ca ar fi bun un pahar de must.Mi-am amintit o faza draguta, eram la liceu si ne-a adus o colega o sticla de 2 l de must, de la tara.In pauza mare am urcat in camin sa bem must si cand am desurubat dopul, a tasnit toata sticla in toata camera, ne-am distrus 4 fete hainele si a trebuit sa zugravim camera
poze
anasol spune:
mor de ras parca sunt drogata nus c naiba am
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
doina_laila spune:
Moni, multumesc, m-am descurcat.
Alunga tristetia, ca nu-ti sta in fire. Pentru tine
Silvi, cate kg ai dat jos pe autocar? Si pentru tine
Cosmi, pupici lui Stefan
Ali, distrati-va si pentru mine ca eu fug la culcare .
Anasol .
Noapte buna
Doina si Theodor (4 februarie 2006)
Giova spune:
Mama ce de steliste.
Noi am avut musafiri, nasii lui marco.au venit sa vada pozele, vineri mergem noi la ei sa vedem camera bebeului.
Asa sa raspund la cateva intrebari:
Anasol si Toanca, noi nu am carat decat caruciorul. Patutul si scaunul de masa sunt de la ei. patut am avut in camera,iar scaune de mase erau la restaurant. erau si cuptoare cu microunde, incalzitoare, farfurioare si tacamuri pt. copii. Marco era prea mic pt. papa aia, el a papat doar fructe, mancare de la borcan si peste si pui de la ei.
Anasebe, Lili e blonda, dar cu parul prins in coada si intuneric......a iesit culoarea aia.
Nu mai stiu cine intreba daca era pustiu pe acolo. era plin de lume, dar nu stiu cum se face, ca nu se vad in apa. Mai multi erau la piscine, pe nispi nu stateau ca erau sezloange, 3 sezloange la o umbrela cu distanta intre ele, deci nu eram unul intr-aaltul ca la noi la mare.
Oricum a fost de vis si sunt convinsa ca asa vine si Lili- super incantata.
Silvi asteptam poze si sa ne povestesti cum a fost la greci. Ai pus ceva kg?
Moni si mie mi-e dor de fete, chiar si de disputele intre ele.Doar si eu am trecut prin asa ceva. Sa speram ca, poate, se vor razgandi si se intorc.
Maraki unde esti? sper ca nu te-ai suparat pe Moni, ca doar ea a glumit cu varsatul. la Angelos.
Stelistele va, fug sa mai povestesc cu al meu sot, caci de maine incepe munca. Dar sambata facem un drum de Budapesta pana duminica.
Cumparaturi pt. bebu- daca gasim altceva mai frumos si mai ieftin decat la noi si la Ikea.
pe maine, noapte buna.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya
monica70 spune:
ANASOL lasa scuzele si foloseste cu incredere
Ca mami cand ma necajeam asa zicea sa le dau pe toate la
da parca te si vad pe post de paznic las mai ca eu cica-s contabil sef,da ' deschid poarta cu telecomanda,raspund la interfon si deschid poarta,raspund la telefon si dau legatura la altii etc. Deci care aveti post de portar sunt super calificata.Si apropo,toata lumea ne ia drept secretare
SILVI ti-ai revenit? Ca eu simt cum o ia bioritmu' in sus In ce an esti nascuta? sa vad ce-ti veni?
MONI de DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
cosmi1975 spune:
asteniaaaaaaaaaaaaaaa eu ma duc la\\nanii ca ma molipsesc
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
miraklucker spune:
Mai bantui si eu pe aici, acum am terminat cu pozele alea.....261 dureaza inca 262 min...adica pana spre dimineta. Cdred ca s-o cruci aia cand or vedea cate sunt...daca erau la oferta cu jumatate de pret.
Ce sa va spun Selin parca a dormti ceva mai bine azi noapte dar azi m-a teminat a dormit putin, s-a trezit dupa o ora la pranz, abia am readormit-o cand vine David in camera si gata. A urlat mai toata ziua....si de parca nu-mi era ea de ajuns a inceput si Daria sa faca la fel cand e vorba de culcare, de fapt cand vreau sa intru cu ea in camera ei incepe.
Ieri am fost cu fetele sa le masor si sa le cantaresc.
Selin are 7.170 si 65.5 trasa bine de picoare, a pus 400gr si a crescut 1 cm. Daria a ajuns si ea din nou pe linia de jos, ca ultima data era muuuuult sub, dar sanatoasa sa fie!.....si tanti de acolo mi-a spus ca probabil e din cauza ca nu mai cunoaste casa, patul ei, nu mai e atata lume langa ea ca in vacanta....sper sa-si revina ca azi cred ca am avut 200 tensiunea.
eu am inceput serios, fitnesul, de doua zile...sa vad si cat ma tine!!!....am vreo 4-5 kg care nu-mi dau pace si gata......dar cum sa le dau jos ca toata ziua rontai cate ceva, problema mea nu e ca mananc mult dar mananc multeeeee!
Acu incerc sa pun si un filmulet cu fetele ....sper sa si reusesc!!
Va pup!
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Franta aug-sept 2006
szaboali spune:
iar imi merge netul ca si pana vreau eu sa scriu ceva ...voi vb de altceva
Sper sa isi revina ca daca nu...
ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni