AJUTOR !!!!

AJUTOR !!!! | Autor: Diana23bc

Link direct la acest mesaj

Am fost stundenta din 2001 pana in 2005.Examenul de licenta l-am sustinut si promovat in 22.02.2006.Din octombrie 2005 am cotizat la casa de asigurari,iar din noiembrie 2005 am intrat in somaj.Somajul s-a incheiat pe 20.04.2006,apoi am intrat in prenatal si pe 29 mai 2006 an nascut,dupa nastere am avut postnatal si apoi mi-am depus dosarul ptr indemnizatie,iar azi am sunat la directia muncii si mi s-a spus ca nu beneficiez de indemnizatie seoarece eu nu am sustinut examenul de licenta in termen de 60 de zile de la terminarea studiilor.Este adevarat ca nu beneficiez????????/
de ce ???????/
Va rog sa ma ajutati si sa-mi raspundeti.
Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Textul din mesajul de mai sus:

quote:
Am fost stundenta din 2001 pana in 2005.Examenul de licenta l-am sustinut si promovat in 22.02.2006.Din octombrie 2005 am cotizat la casa de asigurari,iar din noiembrie 2005 am intrat in somaj.Somajul s-a incheiat pe 20.04.2006,apoi am intrat in prenatal si pe 29 mai 2006 an nascut,dupa nastere am avut postnatal si apoi mi-am depus dosarul ptr indemnizatie,iar azi am sunat la directia muncii si mi s-a spus ca nu beneficiez de indemnizatie seoarece eu nu am sustinut examenul de licenta in termen de 60 de zile de la terminarea studiilor.Este adevarat ca nu beneficiez????????/
de ce ???????/
Va rog sa ma ajutati si sa-mi raspundeti.
Va multumesc.

Oana_B
detalii donatii
actualizari donatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Cand s-a incheiat anul de studii 2004 - 2005?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana23bc spune:

La 30 septembrie 2005
Am primit azi in posta si hartiuta de la directia muncii.Motivul mai exact al respingerii dosarului a fost : "Nu a fost indeplinit stadiul de cotizare de 10 luni,conform HG 1025/2006,art.4,lit.k"
Este corect ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana23bc spune:

Anul s-a terminat la 30 septembrie 2005
Mai scriu inca odata datele problemei sa fie mai clara situatia mea :

Am fost stundenta din 2001 pana in 2005.Examenul de licenta l-am sustinut si promovat in 22.02.2006.Din octombrie 2005 am cotizat la casa de asigurari,iar din noiembrie 2005 am intrat in somaj.Somajul s-a incheiat pe 20.04.2006,apoi am intrat in prenatal si pe 29 mai 2006 an nascut,dupa nastere am avut postnatal si apoi mi-am sepus dosarul ptr indemnizatie,iar azi am sunat la directia muncii si mi s-a spus ca nu beneficiez de indemnizatie deoarece nu am zece luni de cotizatie pe baza noii legi(1025/2006 articolul 4,lit. k)
este corect ??
cu toate ca dupa terminarea facultatii am cotizat la casa de pensii,apoi somaj si in final prenatal. deci ma incadrez in cateva puncte din lege(cele de la articolul 7,asa cum prevede ea.
Eu nu mai inteleg nimic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Diana uite aici s-a mai discutat acesta problema:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79035. Poate reusesti sa gasesti raspuns.
Bafta multa!

printze

Mergi la inceput