Buna.am 17 saptamani+ de sarcina si de curand mi s-a spus ca bebelusul meu are prea mult lichid la cap,ca ventriculii sunt prea departati.Diagnostic:probabil hidrocefalis fetalis.maine merg la o clinica specializata in diagnostic prenatal unde voi primi un diagnostic final.Daca a mai trecut cineva prin asa ceva va rog sa scrieti si sa povestiti daca pana la urma a avut final fericit sau nu si cum ati reusit sa treceti peste asta.Eu am fost de la doctor la doctor,nu mai pot sunt cu nervii la pamant.
Michelle, Doamne ajuta pentru maine!! Am scris ca sa mai ajunga subiectul pe prima pagina, poate asa il vede lumea mai bine!
Crisotexa
(20 +)
si Tudor (8 iulie 2003)
Michelle, hai sa ii mai dau si eu un branci la subect. Ne gandim la tine, Doamne ajuta.
Uite, tocmai azi cineva mi-a trimis o poveste despre Sf. Nectarie, mare facator de minuni si vindecator. Nu stiu daca ai posibilitatea pe acolo sa gasesti asa ca indraznesc sa iti trimit eu acatistul sfantului. Face minuni sa stii. Iata-l:
http://saraca.1plan.net/acatiste/acatistul_sf_ierarh_nectarie.htm
Doamne ajuta!
Cata
Michelle roaga moderatorii sa mute subiectul la alt forum, de exemplu la "Parintii intreaba, parintii raspund!". acolo sunt parinti care e posibil sa fi trecut prin asta. sau deschide tu un subiect acolo.
ma rog pe voi.

17+
Michelle, cred ca cel mai bine deschizi subiectul si la 'Clinica virtuala', poate primesti mai multe informatii.
Iti tin pumnii, sa fie totul ok cu bebe pana la urma.
17+
Am descoperit acest sb f tarziu. Si eu am avut o problema cu ventriculii la copil. Avand in vedere ca sb e f vechi, voi detalia daca te mai intereseaza doar. Cert este ca bb are doua luni si e sanatos.Da un semn de viata daca te mai intereseaza subiectul.
Din pacate Michelle n-a reusit sa depaseasca inca acest cosmar al pierderii bebelusului... La ea problema a fost cu adevarat grava... Michelle, fii tare si mergi inainte!
Ioana
Imi cer scuze, n-am stiut, sunt noua pe forum. Nu cred ca se poate spune ceva intr-o asemenea situatie. Doar ce speranta moare ultima si vor mai fi si alti bb. Sanatate si putere va doresc