Mamici de ianuarie - februarie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Salut fetele! Nu am scris de mult dar va citesc in fiecare zi.

Si pana la urma, voi cum nasteti? Cezariana sau normal? Si ce fel de anestezie? Sunt intr-o dilema...

Va pup,

Ivona 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

eu sant cea mai mofturoasa de aici
nu vreau sa ma ingras, nu vreau sa mai dorm pe o parte, vreau doar pe burta si principalul este ca vreau sa nasc prin CEZARIANA, si daca se poate cat mai repede pana nu am apucat sa dorm prin fotolii.... Nu ma intreba de anestezie ca nu stiu dar sigur cezariana, ca mi-e frica de nastere normala, ca nu vreau sa ma rup, sa ma opintesc , si sa simt durere.... Deci nu incercati sa ziceti ca e rau ca eu oricum fac cezariana

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 22 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Poftiti aici la capitolul 19 ca ne dau astia afara daca mai scriem peste 20 de pagini.

Sabina 20+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

MICHELLE81, bravo, ai sa vezi ca totul va fi bine, amnioceza daca a iesit bine este extraordinar !!!

Daca vrei sa vorbim, sa iti povestesc o experienta care te va ajuta psihic, cred, scrie-mi pe gavrilaflavia@yahoo.com !

Va pupic burtici ! Week-end placut !

Flavia Alexia si Daria 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Michelle eu sincera sa fiu stiam ca asha va fii....Nu avea cum dumnezeu sa te pedepseasca asha de crunt.ma bucur enorm ptr tine IAR DE ACUM TE ROG GANDESTE POZITIV.SIGURA CA,COPILASUL VA FII SANATOS.BRAVOOOOOOOOO!!!!!!!!!
FETELE EU MA SIMT TARE NASOL AM O MIGERNA INGROZITOARE CARE PERSISTA.nU STIU DACA VOI PUTEA IESII DIN CASA

17+ http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput