Mamici de sept-oct 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Monique, felicitari pentru Cosmina. Sa fiti sanatoase amandoua si tu sa te refaci rapid.

Itzy-Bitzy, multumim ca ne-ai dat vestea despre Cosmina.

putzuruca 37+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Felicitari praspetelor mamici!

Simona, bun venit acasa!

Ca sa fim si noi in randul lumii raportam colici, de aseara. Comparand cu Luk, as zice ca-s de intensitate mica spre medie , sper sa ramana asa. Dar e clar ca suntem mult mai relaxati decat la primul bebe, parca nu mai sar asa ca arsa cand o aud pe asta mica urland, mai stau nitzel, ca poate se potoleste singura. Iar tac-su nu mai intreaba intr-una ce sa-i facem sa-i treaca, sta cu ea in brate si le suporta cu stoicism. Lapte nu prea am, bagam praf si manaca la greu, eu reusesc sa-i dau de la mine mese pe zi, restul sunt de lapte praf. Asta este, noi sa fim sanatosi...
Va pup

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Monique, felicitari pentru bebe Cosmina (ce nume frumos!!!) sa va traiasca, sa fie sanatoasa si cuminte, iar tie refacere rapida si sa va intoarceti cu bine acasa!

Ignatica, ma bucur mult de tot ca bebe David e bine in sfarsit, dar imi pare rau de depresia ta. Cand te mai simti singura, adu-ti aminte ca noi ne gandim la tine

39+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Wowww, 2 bebici noi!
Felicitari Monique !!!
Felicitari Mi-Ka !!!

(Lili, nici o veste de la Lakioana inca)

Imi pare rau ca a avut probleme Monique si a fost necesara cezariana. Intr-adevar foarte multe operatii!
Iar Mi-Ka avea DPN pe 26 octombrie. Sper ca nu a fost o problema si ca vor iesi cat mai repede din spital.

Eloise 35+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Mirabelac, poti lua Oscillo linistita! Chiar si 2 doze prima data, apoi 1 - 2 pe zi.

Monique, felicitari!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 35 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

SUBIECT NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

mini_me, n-au locuri ptr inductie ptr ca sunt prea plini cu nasterile naturale. Presupun ca au vreo cateva rezerve ptr cazurile de nasteri care mai apar intretimp. Nu vor sa se aglomereze ca sa poata face fata solicitarilor. Vreau sa va spun ca sunt tot acasa, azi am sunat de 3 ori la spital si m-au linistit ca sunt f busy si daca pot sa mai stau acasa. Am intrebat si eu ce se intampla daca intru in travaliu natural si mi-au zis ca atunci no problem au delivery suits available si rezerve ptr postnatal ward.

Deci 14 septembrie pranz (in jumatatea asta a globului) si eu tot acasa sunt si fara nici un semn de nastere.

Am vazut ca a nascut deja Monique, ma duc sa citesc mai departe sa vad de ce a facut cezariana pana la urma, chiar ma trezisem cu ideea fixa sa intreb de ea.

Catalina, 40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acd2you spune:

[quote]Originally posted by mini_me

Acd2you cat are bebe al tau acum?[/teal]

bebele meu are 35 saptamani si 2 zile
Dana

Mergi la inceput