Mamici de sept-oct 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Lexi....eu am avut candida in mom nasterii...si uite-ne...suntem sanatoase.
Facusem analiza de secretie...si rezult tr sa-l iau in ziua cand m-am dus sa nasc. Mi-a iesit candida. Badiu a zis ca nu-i nici o problema..altele sa nu fi iesit...streptococ...etc etc...si uite ca a avut dreptate.

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Nicol eu am folosit pt. hemoroizi Proctolog, alternat cu Procto-Glyvenol si cu Ultraproct(asta mai putin), si bai cu ceai de galbenele.
Multa sanatate cunostintei tale!

Not sa te mai linistesti!Ca nu ii place la bb sa fii asa agitata!

Dana draga piticotul meu doarme inca cam 1:30-2 ore(maxim!!!!) la amiaza....asa ca tot mai am un strop de liniste.....dar nu e f multa....
Nici el nu e fan somn si n-a fost niciodata....asa-s unii copii!

Cata atunci ramane galeria pentru maine(ce nesimtit....).....cei de la spital)!

Pupici!

Ioana(39+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor, scuzati ca ma bag si eu pe-aici, dar vroiam sa va anunt despre Mi-Ka : desi n-a prea scris pe-aici, vroia sa stiti ca a nascut si ea, ieri ( era in 35 sapt), 12 sep la ora 7.45 pm, o fetita, de 2kg si 43 cm. Sunt amandoua bine sanatoase, probabil ca cea mica va sta sub supraveghere cateva zile pana ajunge la greutatea ceruta.

Felicitari prospetelor mamici si nastere usoara celor care se pregatesc si bebei sanatosi!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Am ajuns si noi acasa.
Suntem bine, revin mai tarziu cu detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

andicu Multumim pt vestile despre Mi-ka Sa-i spui k o pupam si k ii dorim sa se refaca cat mai repede si sa aiba laptic pt pitica

amarantina Bine ai venic acasica, chiar ma gandeam ieri la tine si la bebelina. Te asteptam mai tarziu cu detalii

Lakioana, Monica Curaj !!! Nasteri usoare si bebei papaciosi

38 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Mi-ka felicitari!!!
Amarantina bine ati revenit, refacere rapida si abia asteptam detalii!

Floricika 40+ cu David Gabriel
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mi-ka, felicitari pt. fetita, sa va traiasca, sa fie sanatoasa si cuminte, iar tie refacere rapida!

Multumesc mult pt. sfaturile legate de candida! O sa-mi cumpar ovulele alea.

39+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Draga fetelor

am fost ieri da doctor si mi-a zis ca am lichid la limita si ca placenta e gradul 3 deja. mi-a spus ca s-ar putea sa fie nevoie de cezariana.
fetita e oblic pusa, e cu capul in jos dar putin intr-o parte.
as vrea sa imi spuna si mie cineva care a nascut prin cezariana la spitalul CF2cum e si cat ma costa, parca era cineva in listuta....
sunt cam deprimata din cauza ca nu o sa o duc pana la termen si nu o sa o nasc normal.
help

34+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Lyana, nu inteleg d c trebuie sa faci cezariana. La mine era placenta gr.3 la 33 de saptamani si nu s-a impacientat nimeni. Bebelina tot cu capul in jos este insa nu chiar pe canalul de nastere ci mai in stanga. Unii bebelusi se angajeaza in ultima luna de sarcina iar altii chiar dupa ce incepe travaliul, deci nu ai dc sa-ti faci griji deocamdata.
Imi pare rau dar nu stiu tarifele de la spitalul la care nasti.
Fii barbata, vorba fetelor, si lasa grijile ca mai ai destul si sigur va fi bine.

putzuruca 37+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Mi-ka felicitari pentru ingerasul adus pe lume. Iti doresc sa ai laptic si sa cresteti mari.

putzuruca 37+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput