Mamici de sept-oct 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 21
inni spune:
quote:
Originally posted by bibi
[purple][font=Comic Sans MS]quote:Ei...uite pe asta inca nu am experimentat-o! Inca!
desi aveam sanii ca dupa implant![]()
[b]Nici eu
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
inni spune:
Monique,Floricika, Lakioana, Lexi, Crismenes...e cazul sa cam dispareti de la gravidute ![]()
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
Monique_new spune:
Buna dimineata.
Se pare ca bebe s-a vorbit cu dr...sa vina cind vor ei.M-am trezit acum vreo 1/2 de ora si am constatat ca singerez.Inca nu ma doare nimic decit asa din in cind ca la CM un pic.Astept sa vad cum evolueaza durerile ca poate ajung mai devreme decit ora 8 (cind trebuia sa ma duc pt provocare) la spital.Acum daca singerez nu stiu daca se mai provoaca ceva.
POZE
Monica
40 sapt
Cecilia C spune:
'Neata Monica deci incepem galeria 

iti doresc sa ai o nastere usoara si rapida, un bebe sanatos, mancacios si somnoros
sa ne tii la curent cu ce se intampla
Haide Moni!!!!

39+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
microbu spune:
Monique, iti tin pumnii azi iti vezi printesa !!!
Nastere usoara iti doresc si te rog sa-i dai un sms Eloisei
!!!

Sandra
36+
inca un pic
cata14 spune:
Legat de furia laptelui, ne-au spus la cursurile prenatale ca in afara de muls trebuie sa aplici si foi de varza (normal evitand areolele mamare care sunt f sensibile). Nu mi-a venit sa cred, am intrebat daca au si in spital varza ptr asa ceva ... DA!! Au!
Eu m-am trezit cu o mare durere de spate, azinoapte ma apucase o durere infernala de burta ca la menstruatie si ma gandeam, hait ca nasc azi da' n-a fost asa.
Peste cateva ore plec la spital sa ma internez si am sentimente f impartite ... mi-e teama de o cezariana de urgenta.
Catalina, 39+
microbu spune:
Am fost la dr azi si bebitza are 2.800kg, placenta gr3, lichid ok si un mic "fularel" in jurul gatului
si 140batai/minut
(ce sunet placut si linistitor). Dr zice ca pot naste ORICAND, sa ma pregatesc cu trusa de epidurala si sa merg peste o saptamana la monitorizare. Colul nu l-a verificat, probabail ca sapt viitoare.
Anemia tot exista si mi-a zis sa iau fier (pt 2-3sapt ???).
Si ne-a mai bagat in sperieti cum ca ar fi capul putin mai mare decat varsta 36+ dar nimic ingrijorator
. Nu-mi suna deloc bine asta si parca trebuia sa fie mai grasunica, nu? Sper ca nu am suparat-o eu cu plansul si a intrat la dieta
...Cam atat despre noi.
Sandra
36+
inca un pic
microbu spune:
Cata, pleci la spital? Pai sa facem galerie si pt tineeee...
Sa ai o nastere usoara!

Sandra
36+
inca un pic
cata14 spune:
Floricika, la mine si la Monique va fi inducere. Sper ca voi naste natural dar incerc sa raman flexibila.
Apropo de creme ptr sani. Eu imi luasem bepathen dar mi-a zis moasa sa-mi iau Lansinoh care e lanolina pura pe care poti sa-l lasi pe sfarcuri (Da, bepathenul tb sa-l dai jos).
Eu mi-am cumparat breast pads refolosibile ptr ca alea care se arunca sunt din hartie si m-am gandit ca or sa ma zgarie ca naiba.
Sutienele alea de alaptat mi se par f incomode, nu ma vad deschizandu-le cu o singura mana ... defapt nu ma vad purtandu-le.
Fetele care ati nascut, voi folositi sutiene de alaptat?
Multumesc fetelor care imi tin galerie ... deja mi se cam inmoaie picioarele.
Catalina, 39+
Cecilia C spune:
Cata14 curaj, haide ca suntem alaturi de tine si o sa fie bine, nu-ti face probleme ....stii cum se zice"curaj gaina ca te tai"...se cam potriveste la cele care fac cezariana..sper sa nu te superi ca e doar o gluma ![]()
![]()
![]()

Haide Cata14 

Haideti fetelor care nasteti azi ca ziua de 13 e cu noroc contrar a ceea ce se crede. Bafta si nasteri usoare 

Monica ai plecat la spital????
39+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe