Lovitura in burtica insarcinata?

Lovitura in burtica insarcinata? | Autor: cristia

Link direct la acest mesaj

Buna
Sunt Cristiana cu bb la purtator de 19 sapt.Sunt un pic ingrijorata din cauza ca, in weekend, baietelul meu (1 an si 11 luni) m-a lovit innvoluntar cu piciorul in burta de vreo doua ori - am fost in deplasare, a dormit cu mine si f aproape de mine (din cauza de pat ingust) si mi-a tras in somn vreo doua picioare.Imi fac griji sa nu fi patit ceva bb din burtica; stiu ca teoretic e protejat dar totusi...
Mamici cu 2 sau mai multi copii (la distanta mica unul de altul) voi ati patit asa ceva?

Multumesc anticipat,

Cristiana mama lui Andrei (29Sep04) si 19+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Cristiana, fii linistita nu a patit nimic bebe. El sta foarte bine in saculetul sau embrionar. E normal sa fii ingrijorata.
Eu pe la 35 de saptamani am alunecat pe strada (plouase) si am cazut destul de nasol. Toata lumea zicea ca voi naste in urmatoarea zi, ca lovitura si zdruncinatura imi vor provoca nasterea, dar cu ajutorul lui Dumnezeu nu a fost deloc asa. Am dus sarcina la termen cu bine (ba chiar am si depasit termenul cu cateva zile). Eu am deocamdata doar un bebe, o fetita de 2 ani, dar lucram intens la bebe 2. Sper sa se intample cat mai curand minunea!
Iti doresc o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos!

printze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si eu am cazut destul de urat, in saptamana 35/36, peste marginea vanei cu toata greutatea mea ... iti dai seama ce sperietura am tras, dar nu s-a intamplat absolut nimic, desi sarcina a fost marisoara.
Daca nu sunt semne, este totul in regula. Daca te-ai simti mai bine, mergi la un eco de control. Dar sunt sigura ca bb este foarte, foarte bine in burtica !
Sarcina usoara in continuare !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Cumva, sunt intr-o situatie similara: bebe la purtator de 21 de saptamani si un baietel de 1 an si 10 luni. Si noi am fost la munte si pentru prima data ne-am vazut nevoiti sa-l culcam cu noi in pat. Si eu am mai luat busituri de la jupanul cel nazdravan, dar cata vreme bb din burtica misca, il simt, si alte simptome nu au aparut cred ca totul este in ordine.
Intr-adevar daca nu mai ai rabdare pana la urmatorul control, macar suna-ti medicul obstretician-ginecolog si cu siguranta te va linisti.

Multa sanatate tuturor si sper sa ne mai gasim pe forum!

ylilimic 21+ cu (05 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Multumesc frumos fetele si toate cele bune si voua in ce va doriti fiecare!
O sa-l dragalesc mai mult pe bb azi poate isi invinge timiditatea

Mergi la inceput