Prichindei martie-aprilie 2005 (110)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

Buna fetelor, imi cer scuze ca nu am mai aparut in ultimele zile, dar sunt amarata rau!!!! O am pe mama internata la Fundeni si este suspectata de cancer stomacal...

Plang de 2 zile, nu mai pot, nu ma pot gandi la nimic altceva...
Astazi o sa-i faca biopsia, simt ca innebunesc pana ne da rezultatele

Plang cat e ziua de lunga si cand ma duc la ea incerc sa-i ridic moralul si ea incearca sa para vesela in preajma mea si eu la fel si uite asa ne mintim una pe alta...nu pot sa cred ca mama ar putea avea o boala atat de necrutatoare, pur si simplu refuz sa gandesc asa...mama este sufletul meu, este cea mai buna prietena a mea, avem o legatura cu totul speciala...nu pot sa gandesc ca as putea sa o pierd...nu acum...nu asa...

Ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine, trebuie sa fie bine..
Imi cer scuze daca v-am intristat cu starea mea, dar simt nevoia sa vorbesc cu cineva, sa ma asculte cineva, sa plang pe umarul cuiva...

Nastasika, intr-o clipa de disperare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Nastasika, imi pare sincer rau pentru mama ta, dar uite ma gandesc ca mai exista o speranta...si sa stii ca aici suntem o adevarata echipa de sustinere pentru fiecare dintre noi, asa ca nu-ti fa probleme.
Multa sanatate si nu mai plange, o sa vezi ca totul va fi ok.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Mamacita,iti multumesc mult pt. raspunsuri, dar sincer nu am inteles mare lucru, cert este ca m-ai cam speriat, tot ce spui tu acolo pare destul de grav.Si eu care eram bucuroasa ca i-au iesit bine analizele, ca toate celelalte analize, si sunt o gramada, sunt foarte bune.E ceva grav?Poate fi grav, daca toate celelalte sunt bune?Anemie aplastica imi suna a inceput de ceva leucemie, hiperdistructie ca organismul distruge mai tare trombocitele si pare grav,aplazie radiala sau cum ai spus iar imi suna groaznic, iar de sindromul ala nu mai vorbesc.Sunt grave, sau e ceva ce poate fi rezolvat prin tratament?Please, help.Mersi mult, o s-o sun azi pe dr. sa ma primeasca mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

nastasika, multa sanatate mamei tale!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Mamacita, am citit pe net despre posibilele diagnostice si m-a luat groaza.Vreau sa-ti mai spun ca la analize trombocitocrit are 0.15 si normal e intre 0.01 si 1.0 iar la latimea distributiei trombocitelor iar e normala analiza , si vsh toate toate sunt ok.Am mai cicit pe net ca trombocitopenia sau cum i-o zice poate fi data de boli virale cum ar fi rubeola.Thea a avut rubeola la sfarsitul lunii iulie,care a trecut fara probleme.Poate fi asta cauza si sa fie ceva trecator in analizele ei pana se mai regleaza organismul?In rest fata nu are nimic, nu sangereaza, absolut nimic, e vioaie, e cum ar tb sa fie la varsta ei.Zau ca am inceput sa tremur cand am citit ce e pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

crenguta,vezi ca nu e bine sa afli prea multe?!Lasa dr.sa-si bata capul,ca de-aia facem atata carte,altfel s-ar face medicina dupa internet.N-ai citit cu atentie ce ti-am spus:e posibil ca acea analiza sa fie gresita!Se intampla extrem de frecvent,asa ca intai[eu sigur asa as face]ar trebui repetata.Deci pana atunci nu te ingrijora defel.Si iarasi ti-am mai spus ca discutam dupa ce mergeti la dr.,functie de ce va spune.Imi pare rau ca te ingrijorezi asa,daca stiam,nici nu mai raspundeamsi stateai linistita,Nu-mi place sa produc panica,dand lamuriri.
ligia,misto bancul!
Si ia mai lasati-ma cu ditai putele voastre,ca acum lansez un chestionar:cati cm.are respectiva mandrie familiala?!
nastasika,nu pot sa-ti spun sa nu te ingrijorezi,pentru ca ar fi o reactie nefireasca de nesimtire.Dar pot sa te indemn sa incerci sa te calmezi,gandindu-te ca,daca mama ta s-a dus la timp la investigatii,si pentru cancer exista cateva optiuni,temporare sigur,dar acest temporar se poate intinde,in cazul cancerului gastric fara metastaze,si la 15 ani!Asa ca asteptati intr-un calm relativ,poate totusi nu e asa de negru,fruntea sus!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Si ia mai lasati-ma cu ditai putele voastre,ca acum lansez un chestionar:cati cm.are respectiva mandrie familiala?!

pentru juniori, nu?

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am deschis 111

Sper ca frustrez pe nimeni

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Va multumesc mult pentru incurajari, chai ma ajuta sa stiu ca am pe cineva care ma asculta.Sotul meu e cam tanauc, crede ca daca nu discuta problema nu exista. Ce sa-i faci asa-s barbatii mai nauci, uneori, dar i-al meu si-l iubesc.

Mi-a placut ideea cu masuratu' putzelor de baietei mititei, mamacita, dar cum sa procedam?!

Multumesc mult mamacita pentru vorbele frumoase si sa stii ca am reusit sa-ti vad mandretea de baiat, frumusel foc
Iti multumesc si tie raresionut pentru sprijin, Dumnezeu e mare si trebuie ca totul sa fie bine, nu-i asa...??

Mergi la inceput

Si ca tot veni vorba de masurat, ce inaltime si greutate au baieteii vostrii? Vreau sa stiu pt ca sunt un pic cam obsedata de chestia asta. Eu l-am nascut pe Tavi de 4,400 si 58 cm, si a fost cam grasan de mic. Din pricina asta am avut si problemele cu bronsilita ( de la 2 luni).
Iata cum a evoluat Tavi, grasanul:
-1 luna 5,450kg si 61 cm
-2 luni 6,600kg
-3 luni 7,700kg si 68 cm
-4 luni 8,300kg
-5 luni 9,200kg si 71 cm
-6 luni 9,800kg
-7 luni 10,200kg si 75 cm
-8 luni 10,500 kg
- 10 luni 10,9oo kg
-11 luni 11,200kg
- 1,5 ani 12 kg si 85 cm
Sper ca nu v-am plictisit cu obsesiile mele, dar ce sa faci fiecare mamica cu barzaunii ei...daca fetita mi se pare intotdeauna prea slabanoaga, baietelul mi se pare prea gras, cum o dai tot nu-i bine.

Asa ca ajutati-ma va rog si spuneti-mi ce greutate au baietoii vostrii poate imi mai revin si eu cu capu'...

Mergi la inceput