Prichindei martie-aprilie 2005 (110)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by oanamaria_luiza

quote:
Originally posted by danuta_t

Eu cred ca nu vei putea schimba fundamental convingerile sefului tau, doar ca in timp prin ceea ce faci tu, va ajunge singur la concluzia ca la servici esti tot tu, cea de dinainte.

Uite ca am mai tras un ochi, ce ti-e cu dependenta asta

Danuta, eu personal la serviciu nu mai sunt cea de dinainte. Muncesc cat pot de mult si de bine, ca sa am constiinta impacata dar motivatia nu mai este aceiasi. Gandul imi zboara tot timpul la Rares, fac eforturi mai mari sa ma concentrez, mai ales cand sunt cheauna...Sincer nu ma mai intereseaza atat de mult cariera, nu-mi doresc promovari si responsabilitati mai mari (la care poate m-as fi gandit inainte). Visul meu ar fi sa am propria afacere si sa pot munci de acasa, nu-mi amintesc ca inainte sa fi gandit asa.

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Exact asta este si perceptia mea asupra lucrurilor,indiferent ca imi place sa recunosc sau nu,ordinea prioritatilor s-a schimbat,ca si posibilitatile mele de a ma concentra.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

ligia,felicitari pentru cererea citeatade banana!
Nici eu nu calific asta drept misoginism,desi este o forma de discriminare indubitabil[nu lipsa increderii,ci alterarea recompenselor,de exemplu,pentru aceleasi rezultate]ci misoginismul ca la carte prezent si,uneori,exprimat verde in fata,la noi in spital
daria,in primul rand felicitari lui Brien pentru propozitie!Pe cand discursuri intr-o campanie electorala?
Iar apropos de Dodo si in legatura stricta cu schimbarea prioritatilor,nici n-as fi clipit inainte de a avea copil daca nu ajungeam acasa doua zile,cum s-a intamplat de atatea ori.In schimb acum ma terifiaza ideea...,fiind unul din motivele principale pentru care refuzam cu incapatanare postul.
Mi-au placut si ghetutele[Hokide?de anul asta?deci nu este adevarat ca nu mai dau pe piata interna?]si mai ales posesorul,caruia ii trimit multi pupici si sa se faca bine.Lasa ca circ va vedea pe viu in fiecare clipa din tara asta,si cu foarte multe animale in dotare!
Daca tot veni vorba de rinoree[=muci bogati curgand la vale],aspiratorul poti sa-l folosesti,oanamaria,si cand secretiile sunt apoase,dar nu-si are justificarea,pentru ca in acea faza nici nu-l deranjeaza la respirat,nici nu prididesti,caci sunt abundente.
A,regionalism necunoscut la orizont:Daria,ce-i aia pancerit?Ma duc sa caut!
rrox,esti criminala,auzi ce sa li se intample subalternilor!Azi toata lumea mergea pe burta,numai zambete largi si cuvinte dulci,nimeni n-a pomenit nimic[nici eu],asteptand confirmarea.
gegea,drum bun la Paris,vei vedea ca orasul este de vis[pacat ca este locuit de niste latini ce se afla].Sunteti parinti curajosi,dar nu consider ca sunteti iresponsabili,Daria este maricica si veti vedea ca a meritat efortul!Uita-te la Ema italianca,acum urmeaza Daria frantuzoaica!
nastasika,ti-am admirat pozele.Pe-ale mele,fiind tu noua pe aici,nu prea stii ca exista o smecherie sa le vezi[te loghezi pe yahoo cu propriul id si parola,apoi dai iar pe link],dar las' ca te faci tu mare.Tare dragalasi ingerasii!Sa-ti traiasca!Cum te descurci,ai ajutor?

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Mi-au placut si ghetutele[Hokide?de anul asta?deci nu este adevarat ca nu mai dau pe piata interna?]

nu-s hohide, sunt baren schuhe. Le-am gasit la cineva care aduce din germania,la un pret derizoriu si o calitate de neegalat(in Germania se vindeau la 25 e,aveau eticheta).

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dako spune:

salutare.... sunt io - ako/dako/ posesoare a 2 pamatufi/ explicatiile sunt utile, caci de cand n'am mai postat pe aici si avand in vedere ritmul vietii tuturor, e kiar normal sa fim uitati...:)

sper ca sunteti bine...am citit rapidisimo postarile voastre de pe ultima pagina/ ce'i drept/... ce n'am apucat dsa fac e sa ma uit la photo'uri...

noi suntem ok....

va pup cu drag si sper sa revin...

ako+darian+rares

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dariaevelin

Mi-au placut si ghetutele[Hokide?de anul asta?deci nu este adevarat ca nu mai dau pe piata interna?]

nu-s hohide, sunt baren schuhe. Le-am gasit la cineva care aduce din germania,la un pret derizoriu si o calitate de neegalat(in Germania se vindeau la 25 e,aveau eticheta).

Daria si tigrutul vesel, Brien

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Foooarte frumoase!

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

dako,nu v-am uitat,dimpotriva,ne e dor de voi!Mai zi-ne,mai zi-ne!

Fetelor,gluma gluma,dar am intrat si eu sa vad pozele si au schimbat astia de la yahoo modul de prezentare.Nu mai pot nici macar sa-mi fac albumele publice,mi le-au bagat pe toate private,iar cand dau"Public"imi raspunde"bad request"!!!Help!

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Mamacita esti sigura ca te-ai logat pe yahoo photos inainte de request?

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

mamacita - bafta pt noul post...:) si pupicuri samuraiului...deci..ai si bona? ...:) sper sa ai macar norocul meu cu bona/sper sa ma mai tina.../ caci, ai mei sunt topiti dupa ea..si reciproca e valabila. reactia lor cand o vad pe bona e ...e....e...noroc ca sunt o dama -uneori ekilibrata /sau depun eforturi sa fiu...:)/... e dementiala. kiraituri de bucurie maxima, pupaturi...maini in decolteu..etc

in alta ordine de idei, pamatufii respecta programul pe care il au de la 4 luni/ ma refer la somn/ ...rar ma trezesc noaptea....

in societate /a se citi parc/ nu se recunosc drept frati..unul intr'o parte , celalalt in partea opusa... evident, au o dragoste comuna/cosurile cu gunoi/. pt. a ajunge la ele, fac curatenie, adikatelea aduna sticle, servetele si le depun in cos..pana m'am prins io...caci, de atunci cum ajung pe o alee..in cateva minute fac curat...:)
progrese lingvistice...nu prea / nu ma mira - io am inceput sa vb la 3 ani...iar acu vorbesc doar cand trebuie...:))...dar, de vreo 2 sapt. rares se crede ceas "tica-taca", iar darian catel "am-am"...ce'i drept nu prea ma ingrijorez...

iar io??? multe...pe care incerc sa le rezolv...:)

o seara buna

ako+D&R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ako de mult asteptam sa mai apari pe la noi mai zi-ne de pamatufi!

Ligia nu e chiar misoginism pur-sange, da' tot misoginism e... pai si inainte daca imi patzea mama sau sotul ceva tot fugeam de la serviciu, sa fim seriosi. Niciodata nu a fost serviciul prima mea prioritate si nici nu o sa fie! Dar mi l-am facut intotdeuna cat am putut eu de bine, consider ca altfel nu m-as fi respectat pe mine. Cat despre concentrare, din fericire, nu mi-am pierdut-o

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

rrox--- hahaha...tocmai ma uitam la "portretul" pustoaicei tale mici....si redescopeream istanbulul...caci, mi'am spus ca dac' tot am intrat pe forum sa'mi clatesc si okii...:)) pup toate cele 3 fete care sunteti voi...:)

Mergi la inceput