Naturiste si homeopate (22)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Lachi imi pare rau. Ce sa mai zic... vad ca la voi are alte efecte. Poate regleaza ceva pe acolo.
La multi ani! pt maine. Vad ca azi faci 2 ani de DC.

Miki

Barbye are nevoie de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Eu personal,am inceput sa iau tinctura de muguri de zmeur(de la Boiron) dupa ce ovulasem(confirmat cu test de ovulatie) si...ciclul meu a avut o intirziere de 8 zile... mai mult ,e destul de ciudat,nu numai ca e f redus cantitativ,dar am perioade din zi cind nici nu sangerez..m-a derutat,debusolat total..aveam un ciclu regulat de 26 z,acuma l-am dat peste cap..nici nu mai stiu cum sa-mi calculez ovulatia..Sint constienta ca efectul trat naturiste la inceput e o revolutie,dar m-a bagat rau in sparieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by miki-miki

quote:
Fetelor, acum eu stau si ma intreb daca pot folosi tabletele de mugur de zmeur pe post de "convingator de rusi" sau "scurtator de CM" . Adica, dupa ce simt eu ca s-a intamplat ovulatia (in cazul meu ziua 20-21), sa incep sa iau dupa vreo sapt. mugur de zmeur. Voi ce parere aveti?

Adimercedes poti lua dupa ovulatie extract de muguri de zmeur. Se ia toata luna dc ai chisturi dar poti lua si numai dupa ovulatie. Ai grija sa ghicesti bine cand ai ovulat pt ca dc iei inainte inhibi ovulatia. Extractul de zmeur contine progesteron natural si de aceea cred ca iti vine cm mai devreme.

miki-miki, din contra, eu ma gandeam sa iau mugur de zmeur pt a scurta CM. Adica, acum dupa atatea tratamente tot la 40+ zile imi vine!!! Iar dureri specifice ovulatiei le am in jurul zilei 20-21. Eu ce sa inteleg??? De asta ma gandeam ca poate e o idee sa incerc sa iau mugur de zmeur dupa ovulatie si pana la rusi. Dar poate mai bine stau pe fundul meu cu atatea tratamente si ma duc sa il iau pe sot la Uneori am senzatia ca suntem asa de stresate de ce ideea de copil si de ce trebuie sa luam, incat uitam sa facem nebunii doar de dragul nostru si al omului de langa noi...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

vai Miki-miki! nici nu-mi dadeam seama daca nu-mi spuneai tu! Multumesc! maine dau de beut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

quote:
Originally posted by lachione

buna fetelor!
Am revenit si eu "cu codita oarecum intre picioare" pentru ca am constatat ca de cand iau maca m-am ingrasat 3 kg....si in perioada fertila am niste dureri de sani de nu mai stiu de mine. Asta e! O sa reduc mancarea.

scumpa, si eu am avut aceleasi simtome cu sanii!!!! si am luat doar 1 sapt maca..... insa am luat si napraznic si zmeur in acelasi timp, dar tu?????

iar personal cred ca ingrasarea e datorata `combinarii` mai multor plantutze!!!!!!!

pupiceiiii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Idaira

Eu personal,am inceput sa iau tinctura de muguri de zmeur(de la Boiron) dupa ce ovulasem(confirmat cu test de ovulatie) si...ciclul meu a avut o intirziere de 8 zile... mai mult ,e destul de ciudat,nu numai ca e f redus cantitativ,dar am perioade din zi cind nici nu sangerez..m-a derutat,debusolat total..aveam un ciclu regulat de 26 z,acuma l-am dat peste cap..nici nu mai stiu cum sa-mi calculez ovulatia..Sint constienta ca efectul trat naturiste la inceput e o revolutie,dar m-a bagat rau in sparieti

idaira, dar ovu. in ce zi aveai la un CM de 26 zile????? Daca faza luteala era prea scurta a avut efect + zmeurul!!!!

pupiceiiii

Mergi la inceput

pai eu am luat maca, BU tinctura si napraznic tablete.

Mergi la inceput

ali, p mine ma intereseaza ff mult retetele postate, multumesc ff mult si cand ai tu timp poate ne mai postezi si altele!!!!

merci tare mult inca odata!!!!!

pupiceiiiii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lachione

pai eu am luat maca, BU tinctura si napraznic tablete.

cred ca maca in combinatie cu BU sau naprazic a produs ingrasarea...... poate nu e bine sa fie combinate... eu am avut super migrene si cred ca tot de la combinatia asta au fost.... dar cine stie, depinde de fiecare organism in parte efectul.....

pupicei

Mergi la inceput

E... si am uitat sa mai spun ca am mai baut cate un pahar de vin (2), cate o crema de wiskey, am mai scapat si cioco....o fi de la ele?

Mergi la inceput