www.strawberrynet.com

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Merci, Cristina!Inseamna ca pot plati si cu carte e credit Visa de la BRD.Am sa ma uit pe site si daca vad ceva frumos, am sa incerc sa comand.Sper sa ma si descurc.Daca nu, tot la voi apelez.
Fetelor care vreti sa comandati, sa ne spuneti si noua cum v-ati descurcat.
Ceea ce nu am inteles, este cat reprezinta acele taxe postale cu cheltuielile de transport.Va rog, ne puteti spune si noua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Taxele postale sunt 0. De altfel chiar pe prima pagina a site-ului scrie Free shipping worldwide. Eu am comandat ultima data in toamna anului trecut. Ma indoiesc ca intre timp sa fi introdus taxe vamale mai mari. Oricum, de obicei valoarea coletului este destul de mica. Eu am platit totdeauna cate 3500 lei vechi, indiferent ca in colet erau lucruri de 15 sau 100$ (de mai mult nu am comandat niciodata).

cristina d.

Mergi la inceput

Merci, Cristina!Cum am sa am nevoie de ceva, cre ca am sa comand de la ei.Sunt mai ieftine.La noi, e ex., rimelul Hypnose de la Lancome pe care-l folosesc eu este 1.040.000., iar pe site este 25 dolari.Este o diferenta, poate nu mare pt. unii, dar avand in vedere ca esti sigur(sau, ma rog, aproape)ca sunt originale..cred ca merita.La fel este si cu fondul de ten Teint Idole tot de la Lancome.Pe site este 35 dolari si la noi este peste 1200000 lei vechi.Avand invedere ca taxele postale nu exista si ca iti trimit repede comanda, ca sunt seriosi si nu ati avut experiente neplacute cu site-ul lor, cred ca se merita.Intr-adevar, nu este mare diferenta, dar eu am invatat sa nu mai cumpar produse care eram mult mai ieftine decat in rest

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

eu am comandat ieri si vad ca la comanda mea scrie Payment confirmation is pending .daca scrie asa inseamna ca sunt probleme cu cardul meu?

fab

Mergi la inceput

Karfe, asa scrie pana iti trage banii de pe card. In acel moment primesti un mail de confirmare a comenzii si, de obicei, in max. 10 zile calendaristice primesti comanda la un of.postal cu vama. Urmarind comanda, la un moment dat ai sa vezi ca e trimisa in Sultanatul Oman. Sa nu te sperii. Au ei o shusta cu aia pt. a nu plati taxe.

cristina d.

Mergi la inceput

Karfe, sa ne spui si noua cand iti vine comanda.Abia astept sa comand si eu.Deocamdata trebuie sa fac o vizita la mall si sa-mi fac listutza.
Miki68, ne bucuram sa avem printre noi pe cineva care se pricepe

Mergi la inceput

De azi s-au reluat vinzarile de parfum pe strawberrynet, doar ca nu le pot trimite in acelasi pachet cu celelalte produse, ci separat.
Pupici

cristina d.

Mergi la inceput

ar, practic este acelasi lucru,nu?oar ca, in loc de un pachet vei primi 2, asta aca nu ai in comanda doar parfumuri

Mergi la inceput

mi-au trimis un mail prin care-mi cereau security code si billing address- care nu am stiut ce inseamna eu le-am dat si adresa mea si cine a emis cardul,asta s-a intamplat ieri dimineata,de atunci nici o modificare la statusul comenzii tot payment confirmation is pending, le-am mai scris o data si mi-au trimis acelasi mail care probabil e standard,sper sa se rezolve problema.
oricum nu am comandat decat un(o)mascara de la helena rubinstein si un ruj shiseido total comanda 137 ron.
va scriu cand am vesti(sper bune)

fab

Mergi la inceput

am verificat la banca si banii i-au luat

fab

Mergi la inceput