www.strawberrynet.com
Raspunsuri - Pagina 20
Noki_Lara spune:
Multumesc mult, fetelor dragi, pentru raspunsuri! Inca o intrebare: cardul e in lei...oare cum socotesc cat trebuie sa am pe el pentru plata? Si cand se face transferul exact??? Si daca am mai multi bani pe car e vreo problema??? Dupa cum vedeti, io traiesc in epoca de piatra la capitolul plati on-line.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
claujro spune:
Ai optiunea de a alege orice moneda vrei tu, iti afiseaza preturile in RONi, euro, dolari...orice.
Paris
felicia74 spune:
nu credeam ca voi spune asta, dar aventura mea cu straw.. s-a terminat, ca orice vis frumos, repede.
Azi am fost sa-mi iau cele 2 colete de la ei (unul cu un parfum si altul cu rujuri+cosmetice) si ce credeti? Nici mai mult nici mai putin decat era sa platesc taxe. De unde pana acum nici nu-mi deschideau coletele.
Functionarul vamal de la OP 66 (una mica si negricoasa, dar care nu respira greu) mi-a zis ca de fapt trebuie sa se taxeze produsele.
Astfel:
- cosmeticele in mod normal nu se taxeaza dar deoarece e comanda data pe net, trebuie platit tva de 19% la produse. La parfumuri nu mai stiu cat a zis ca deja mi se ridica sangele in cap, parca ceva 49 euro....? Eu nu inteleg de ce nu se aplica de fiecare regulemantul daca sunt reguli. Sau m-o fi vazut pe mine mai fraiera?
- a vazut ca in colete nu exista nicio factura, dar pe cutie e lipta declaratie vamala CN 22, care cica poate fi luata in considerare ptr calculul taxelor. Acolo scrie in RONi cat a costat totul.
Pana la urma m-au lasat sa plec (nici nu stiu de ce) fara sa platesc nimic suplimentar. Asa ca aveti grija, de acum puteti avea mari surprize.
- daca veneau din SUA cica nu se impozita nimic. Dar deoarece pe colete scrie ca vin din singapore (in cazul cosmeticelor) si elvetia (parfumurile) treaba sta diferit.
PS: mi-a zis tipa ca sunt n clienti care vin cu mailul printat in care se vede cum au comandat si platesc taxe. Chiar asa o fi?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Feli..bullshit, eu am luat ieri inca un colet de la ei si n-am platit nimci. Intotdeauna au venit de la Singapore si Hong Kong..deci nu e chestie noua. Si daca veneau din SUA de ce ar fi trebuit sa fie altfel? Ce acolo nu se platesc taxe? E o porcarie, sincer
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
Madau spune-i si lui tanti de la op66.
Chiar vreau sa ma informez ce e cu formularul asta,daca chiar poate fi luat drept factura, ca mie nu-mi vine totusi a crede.
madau spune:
Feli pe declaratia CN22 trebuie sa scrie ori gift, caz in care nu poate fi supus impozitarii..chiar daca e trecuta valoarea acolo, aceasta se trece in cazul in care se pierde coletul sa se stie suma care trebuie despagubita. Saus e trece "merchandise" caz in care se poate impozita. Nu stiu ce scria la tine, la mine mereu apare ca GIFT, eu bifez asta cand comand.
Explicatia asta o am de la o prietena care e declarant vamal...
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
camelia_daniela spune:
Feli, am intrebat si eu cunostinta mea din vama, si mi-a zis ca daca e vorba de o valoare mai mare de 45$ atunci se platesc taxe.
Daca bifezi totusi GIFT nu ar trebui sa mai fie probleme, asa cum zice Madau.
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
madau spune:
Feli poate vroia si ea o "atentie" acuma de sarbatori si tu nu te-ai prins. Altfel cum de te-a lasat sa pleci fara sa platesti? Pai daca-i lege e lege nu? Sau se aplica numai la unii?
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by madau
Feli poate vroia si ea o "atentie" acuma de sarbatori si tu nu te-ai prins. Altfel cum de te-a lasat sa pleci fara sa platesti? Pai daca-i lege e lege nu? Sau se aplica numai la unii?
da, cred ca asta era... Nu stiu cum de m-a lasat, poate vedea ca nu ma indupleca?