www.strawberrynet.com
A comandat cineva din Romania? Pe site ei scriu free shipping (We can ship to anywhere on the planet that receives regular postal services. (except France, Monaco and Germany))
Oare se platesc taxe vamale? Si daca da, chiar le ramburseaza ei? For the current time, we will endeavor to assist and cover in cases where duty is charged, but we emphasize this is on a goodwill, not on an obligation basis. If you are charged customs then please collect the package, pay any fees due and then e-mail, fax or post your receipt to us and we will reimburse you.
Mi se pare ca au preturi bune in comparatie cu magazinele din Ro...
De ex e la oferata Laura Biagiotti - Emotion la 23 Euro ... tentant...
Ati comandat din Ro? Ati primit? Sunt bune produsele?
Raspunsuri
nadyana spune:
waw..stiu site-ul dar nu stiam ca putem comanda si in Romania.Intr-adevar este tentant si m-ar interesa si pe mine.Poate stiu fetele mai multe si le rugam sa ne spuna si noua.
DARAEL spune:
Cel mai simplu este sa ii intrebati pe ei direct – o sa va spuna clar care sunt conditiile si nu veti avea surprize..... parerea mea !
Succes !
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
morenaA spune:
Nimeni? Toata lumea isi cumpara parfumuri din mall la preturile exagerate de acolo?
Am sa le trimit un mail sa intreb despre livrare si taxe, insa despre calitate nici n-are rost sa intreb, normal ca or sa zica ca-s 100% originale, s.a.
roxanaz spune:
daca fac livrari oriunde pe lumea asta unde exista serviciu postal "in afara de Franta, Germania si Monaco"....mi se pare cam dubios. poti sa te trezesti ca si Romania e pe lista asta. mie majoritatea preturilor mi se par a fi identice cu cele din Ro sau alte tari din europa (cateva exemple: echo woman 50ml - davidoff 52 usd, aqua di gio 50ml 50 usd, happy heart 50ml - clinique 55 usd). daca mai pui si costul transportului cred ca tot pe acolo ajungi. poate daca cumperi mai multe e o afacere dar pentru unul doua...
Roxana
Anda Panda spune:
din cite vaz sint acreditati de yahoo, amazon, ebay...si nu mai stiu cine altcineva.
dau click pe amazon si vaz ca are id pinkdaisy si ca location: hong kong. ratinguri pozitive 98.7%. in ultimele 12 luni a avut 6900 ratinguri pozitive si 70 de ratinguri negative.
..mai sapati si voi.
eu personal nu m-as risca. nu sint reduceri de sarbatori in ro ? chiar nu stiu daca sint, doar ma gindeam...
daca va riscati voi, va doresc succes !
a! mi-am adus aminte. am comandat m demult ceva de pe net si am platit prin sistem paypal. sistemul asta e un fel de intermediar intre vinzator si cumparator. tu platesti insa pina tipii de la paypal nu au confirmarea ta ca esti ok cu produsul nu vireaza banii vinzatorului. si am stat dupa produs pina mi s-au lungit urechile. evident, i-am dat la mailuri de l-am capiat. la un moment dat nu se mai "obosea" sa imi raspunda prompt, probabil ca obosise, desi platisem paypal. in fine, ma enervez si dau mail la aia de la paypal. sau am sunat, nu mai stiu exact. cert e ca am primit un mail de la vinzator in care imi spunea sa astept ca produsul va sosi, insa la sfirsit mi-a trintit un "datorita tie nu o sa mai pot vinde produse in canada". acum nu stiu de ce, ori ca era el nervos si i-a casunat pe toti canadienii, ori aia de la paypal i-or fi interzis...?? asa ca eu asa explic "nu vindem in urm tari"..." - s-ar putea sa ma insel, dar la fel de bine s-ar putea sa si fie adevarat.
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE
nadyana spune:
Nu, Anda, nu am auzit de reduceri de sarbatori in Romania, cel mult de scumpiriasa cum nu cei care comercializeaza parfumuri de aici nu au auzit de mostre
Eu stiu ca de sarbatori sunt casetele acelea la care primesti si un mic cadou.Poate ma insel eu si sunt totusi reduceri, dar nu cred.Sa vedem ce spun si fetele.
morenaA spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
mie majoritatea preturilor mi se par a fi identice cu cele din Ro sau alte tari din europa (cateva exemple: echo woman 50ml - davidoff 52 usd, aqua di gio 50ml 50 usd, happy heart 50ml - clinique 55 usd). daca mai pui si costul transportului cred ca tot pe acolo ajungi. poate daca cumperi mai multe e o afacere dar pentru unul doua...
Preturi aprozimative la aceste parfumuri in mall in Iasi: peste 2 mil (adica 220, 230 lei noi ... deci vreo aproape 80 usd iar de reduceri n-am auzit...
Pana oi creste mai mare ma linistesc si-mi iau vre-un Avon...
sanziana72 spune:
Eu mi-am cumparat un parfum de la ei, dar pe vremea cand locuiam in Franta si livrau si in Franta (acum vreo 3 ani cred).
Parfumul e ok, de calitate. De fapt era un parfum pe care l-am cumparat initial dintr-un magazin, iar apoi nu l-am mai gasit nicaieri pana am dat de ei. Era aceeasi calitate ca si parfumul original.
Nu stiu insa sa iti spun cat dureaza pana in Romania si in ce conditii.
Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze
Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.
miki68 spune:
am comandat de 3 ori anul asta de pe strawberrynet. Sint foarte seriosi. Bineinteles ca free shipping-ul se refera si la Romania!
Eu am cumparat numai produse aflate la reducere si sint foarte multumita. Platesc cu unul dintre cardurile de credit (master sau visa), poti urmari pentru a vedea cind a fost trimisa comanda catre tine... si in maxim 7 zile o primesti la oficiul postal care are si vama. singura taxa pe care o ai de platit este de 3500 lei vechi pe care o achiti la of.postal. ultima data a fost o problema produsa de banca mea ABN care nu a confirmat codul de securitate al cardului si, de aceea, comanda mea a stat in ''pending'' vreo saptamina. le-am scris si le-am explicat ca sint aceeasi clienta care a mai comandat cu un alt card (Raiffeisen)si ca ii rog sa-mi trimita comanda mai repede pentru ca peste 6 zile e ziua sotului meu (pentru care erau produsele). s-au scuzat (cu toate ca nu era vina lor) si mi-au trimis coletul de urgenta, fara a-mi percepe vreo taxa. in dimineata zilei sotului am primit coletul.
miki68
morenaA spune:
quote:
Originally posted by miki68
am comandat de 3 ori anul asta de pe strawberrynet. Sint foarte seriosi. Bineinteles ca free shipping-ul se refera si la Romania!
Eu am cumparat numai produse aflate la reducere si sint foarte multumita. Platesc cu unul dintre cardurile de credit (master sau visa), poti urmari pentru a vedea cind a fost trimisa comanda catre tine... si in maxim 7 zile o primesti la oficiul postal care are si vama. singura taxa pe care o ai de platit este de 3500 lei vechi pe care o achiti la of.postal.
maersi de raspuns... Chiar am un card (numai ca-i gol ) care se poate folosi si la plati pe net. Mai ramane sa studiez ofertele.