CIC pentru al doilea copil....

CIC pentru al doilea copil.... | Autor: catrinutza

Link direct la acest mesaj

Am si eu o intrebare, pentru ca atat schimba legea cu CIC incat nu mai stiu ce se mai poate si ce nu:

La cat timp dupa terminarea CIC pentru un copil poti beneficia din nou de CIC?? In prezent sunt in CIC pentru primul copil, care are acum 6 luni jumatate si as vrea sa il fac si al doilea copil.Stiu ca daca se naste in perioada celor 2 ani acordati pentru primul copil, aceasta inceteaza si se acorda CIC-ul pentru al doilea copil. Dar daca se naste la doua sau la 4 luni dupa ce am revenit la serviciu??? Exista posibilitatea sa stau in concediu medical pana se naste??? In asemenea conditii mai beneficiez de CIC???

Se pare ca sunt de fapt mai multe intrebari

Multumesc anticipat.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Pozuci cu Mariuci www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cool spune:

Cand primul copil implineste 2 ani, poti sta in concediu medical pana se naste al 2-lea copil iar dupa 42 zile de la nastere soliciti CIC

Daca se naste inainte ca primul sa faca 2 ani, poti solicita CIC2 cand se termina CIC1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Saru'mana cool.
Ceva ami multa lumina in ceata mea.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Pozuci cu Mariuci www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput