FIV 83
Raspunsuri - Pagina 30
Moniland spune:
Zisa Cami, am incercat si am reusit sa vorbesc cu el. Vestea proasta: pleaca 3 luni la specializare in Germania. Vestea buna: il trimite pe sotul meu la un prof. dr. urolog ca poate in astea 3 luni va face ceva cu spermatozoizii.
Asa ca stau pe tusa pana la anul. Sunt usor trista
, dar voua va tin pumnii sa reusiti toate iar la anul sa nu mai fiti nici una in gasca cu mine. ![]()
Monica
zisaCami spune:
Moniland Depinde cum privesti: vestea proasta ar putea fi o veste buna - faptul ca merge la o specializare in Germania e un fapt pozitiv ... iar cele 3 luni in care sotul tau ar face un eventual tratament ar putea sa dea rezultate bune si sa va creasca sansele de reusita, la momentul potrivit! 
Cami
Barbye are nevoie de ajutorul nostru:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Moniland spune:
Asa ma gandesc si eu. Sper sa se specializeze in FIV si nu in altceva
.
Mi-a spus ca va vorbi despre cazul meu cu cei de acolo si i-ar place sa astept inca 3 luni pana ce vine el. Asta da feeling si din partea lui
.
Monica
MRL spune:
Moniland, se poate si mai mult. Eu am dreptul la aproape 30 de zile de concediu legal de odihna (zile lucratoare - 6 saptamani libere). Mai greu a fost pentru sotul meu care a facut un efort sa stam asa mult plecati. Eu mai am cateva zile bune de concediu dar mi le pastrez pentru mai tarzior. Cred ca sunt de invidiat in aceasta privinta. dar acum ca m-am intors la scarbici treaba sta morman pe birou si trebuie sa trag tare sa o rezolv sa pot sa imi iau si restul zilelor. Asteptarea ta o sa fie buna mai ales ca dr. tau o sa se specializeze mai mult si mai bine.
cristinici te pup dulce pe obrajori. O sa ne vedem cat de curand. 
Liana, nu te-am uitat olteanca mica si frumoasa. Cand te prezinti la datorie pe aici prin capitala? Te imbratisez cu drag
Lachi, si eu am reactionat rau la menogon. Acum ma astept sa fac stimulare cu altceva. La giulesti parca se foloseste Gonal F. in combinatie cu Menogon sau Puregon. Dar sper ca fetele care au facut FIV cu altceva decat menogon sa ne lamureasca si pe noi.
Va pup dulce pe toate si sa ploua cu gravidute
adelia alin spune:
Fetelor iar am o problema!
M-am saturat de problemele astea,parca ceva ma tot trage inapoi,nu stiu ce sa mai zic.Acum am aflat ca joi nu prea am cu cine merge la Bucuresti,am programare si s-ar putea sa o ratez.Mai am o posibilitate,sa merg cu cineva,dar asta inseamna sa plec la 7.30 de acasa,sa ma lase undeva prin marea capitala,un loc unde sa pot pierde vreo 7-8 ore cat as avea de asteptat pana la marea intalnire.
Asa ca spuneti-mi va rog,pe langa clinica Marinescu exista vreun mall?Sau care ar fi cel mai apropiat mall,centru de shopping ,orice,undeva sa nu ma dea nimeni afara daca casc prea mult gura!
Ma gandeam sa ma lase la Unirea si de acolo sa iau un taxi la ora cuvenita!E departe,e aproape,taximetristii cunosc Bucurestiul mai bine ca mine sau ma las pagubasa si anunt ca nu pot veni?
ca bineinteles cum o nenorocire nu vine niciodata singura,maine imi vine si CM,asa ca sunt taman buna de plimbat o zi intreaga si ce e si mai grozav,si de consultat!!!
In fine,daca ma puteti ajuta cu ceva informatii,tare ar fi bine.
Mersic frumos
Liana30 spune:
MRL
pai am fost pe'aci pe la voi pe la capitala..dar nu am vazut decat o masina cu Mrl![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla de trei ori peste ea si indata am sa vin si eu sa te ajut"
"Nimic nu-i imposibil!"
Cocutza_mic spune:
Buna Adelia,
Unirea nu e foarte departe de Aviatorilor, dar eu cred ca e cam obnositor sa stia atatea ore acolo.Pe la ce ora crezi ca ajungi in Bucuresti daca pleci la 7:30 de acasa?
antosit spune:
Buna dimineatea! Intru repede la raport si fug la scarbici:Azi este a patra zi de inhibare si deocamdata ma simt bine...adica nu am nici un fel de simptom (sper sa fie de bine!)Nici capul nu ma doare si ma bucur, ca mie de asta imi era cel mai frica.Pupici tuturor!
PS: Andicu nu dai nici un semn?
Anto
Sheritra spune:
Si eu sunt azi la a 15-a injectie de diphe si a doua de menogon. Mi-e somn de pic, de dimineata am dormit in masina cu capul in poala soferului ca sa zic asa, mai imi dadea cate una (in cap) cand schimba vitezele, dar eram toropita rau de somn si nu ma deranja prea tare (pt un scandalut).
De cand fac tratamentul n-am mai dormit asa bine, neintoarsa, poti sa urli in urechea mea ca nu aud.
Dimineata parca ma ridic la suprafata din strafunduri, asa am senzatia.
Deci totul este sub control! Fac si stimulare si somnul de frumusete in trafic, fain de tot!
Sheritra
Sa o ajutam pe Barbye!!!