FIV 83
Raspunsuri - Pagina 28
![](images/user_woman.png)
zisaCami spune:
Antosit Cred ca exageraza putin, mi se pare ca ai o greutate ok ... inseamna ca la cele 63 de kg ale mele la 1,65 m m-ar fi considerat obeza!
Iti tin pumnii in continuare sa vii numai cu vesti bune!
Cami
Barbye are nevoie de ajutorul nostru:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Sheritra spune:
Draga Carry,
La mine au durat analizele 10 zile (m-am dus cu toate o data), hsg-ul il aveam facut.
Pe 4 sept eram la prima consultatie si azi 19 sept sunt la stimulare cu menogon, banui eu ca pana la sf lunii facem "trebusoara".
Din experienta personala, in afara impactului monetar, altul n-am avut pana acum, nici psihologic nici emotional. La cat de mult imi doresc m-as chinui lunar cu 10 inj zilnic numai sa am un bebic.
Cu oligoasteno, din ce am citit din urma de prin 2003, f putine cazuri de reusita, atat de putine caci nici nu ma agat de ele.
Daca te uiti la aspirante optimiste la prima pagina, cat de multe suntem si cat de putine reusesc sa plece la mamici, devine statistica si mai clara. Si doar acolo sunt nu numai cu oligo, sau si cu normo.
Nici fiv-ul n-are o rata de reusita specatculoasa, dar simti ca faci ceva. Esti pe inversul unei luni normale, cand prestezi la ovulatie si peste doua sapt stai ca pe jar: ai ramas, n-ai ramas? La fiv vii cu embrionii in burtica, ai plecat rezolvata cum s-ar spune, cele doua sapt de chin vor spune daca s-au prins sau nu. Eu asa o vad, ca pe ceva care pleca de la o certitudine. Ce-o sa mai fie acolo vom mai vedea.
Lachi, te-ai trezit? A facut fata ochisorii mari?
Musete, articolul m-a distrat prin faptul ca doctorii au condus-o cu alai de asistente pana la usa spitalului, si cum stam noi cu orele pe hol ca sa intram la ei fara sa primim o atentie, cum ajungem sa-I vanam efectiv prin spital. Si la sigur ca nu-I va da nici o spaga, eventual un autograf pe halat in dreptul buzunarului, sau il va lasa sa faca o fotografie cu ea s-o atarne in cabinetul privat.
Sheritra
Sa o ajutam pe Barbye!!!
Victoria spune:
quote:
Originally posted by zisaCami
Antosit Cred ca exageraza putin, mi se pare ca ai o greutate ok ... inseamna ca la cele 63 de kg ale mele la 1,65 m m-ar fi considerat obeza!
Iti tin pumnii in continuare sa vii numai cu vesti bune!
Cami
Eu nu mai zic cate kile am la 1,64, cert e ca Niculescu m-a expediat
![](icon_smile_big.gif)
![](bandit.gif)
Cami, te pup si eu si bafta multa!
Tia, multumim de urari
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
MRL spune:
Fetelor, va pup dulce pe toate!
Am revenit cu forte proaspete. Inca nu am apucat sa citesc tot ce a/ti scris dar banuiesc ca toate sunteti bine si cu o pofta nebuna de a deveni cat mai curand burticoase cu bebelini in marsupiu. In concediu ne-am distrat non-stop aproape 4 saptamani. Din pacate nu va pot povesti mai multe ca nu prea imi merge net-ul dar voi incerca sa intru de la scarbici in timpul liber (acum si cu el stau destul de nasol pt ca am multe de rezolvat).Momentan nu am vesti noi dar va voi tine la curent. Va pup dulce pe toate!
carry spune:
Sheri..mersi mult ptr incurajarile in stilul tau caracteristic, dulce -amar, dar fff hazliu
Pai daca nici la FIV nu am sanse cu al meu sot oligoasteno, atunci ce-mi mai ramane de facut ? Stiu de procentul de reusita al FIV ului, dar, dupa cum spui si tu, e singura sansa de care ma mai pot agata.
Sa inteleg ca si sotul tau e oligoasteno ?
Parca ai facut si tu si IA , asa "pana una-alta " sa nu pierzi o luna pretioasa, nu ?
BAFTA MULTA !
rami 73 spune:
Fetelor, inca n-am ajuns la spital sa intreb, aveti idee daca FIV-ul se poate plati si in EUR, sau trebuie musai in lei ? Poate stiu mai multe fetele care au facut deja FIV la Giulesti...
Sheridraga, ce sa facem daca nu suntem si noi zaneca altele... asteptam pe holuri, asta sa fie problema, macar sa ne vedem la sfarsit cu in burtica ! Lasa ca in loc de autograf, o sa trimtem si noi o pozica cu progenitura, sa o puna la panoul de onoare de pe hol !
In alta ordine de idei, ii doresc sincer Andreei Marin sa-i reuseasca FIV-ul, pentru ca sunt convinsa ca, oricat de "vedeta" ar fi, sufera si se chinuie la fel ca noi pentru a-si vedea visul...
Va pe toate !
rami[URL=http://community.webshots.com/photo/2030817820089971424QHVyTi][/URL][URL=http://community.webshots.com/photo/2094695470089971424omSwRI]
[/URL]
Sheritra spune:
Carry, n-am vrut sa te intristez , lasa ca reusim noi cumva.
Eu una ma bazez mai mult pe munca mea si pe sansele unei lupte continue si sustinute decat sa stau cumintica deoparte si sa astept.
Si al meu este oligos, ce sa-i fac acum, sa-l iau la bataie? Si daca-l bat o sa-i scada si mai rau spermograma, asa ca mai bine il mai laud un pic. Voi incerca mereu si mereu, asta este, mi-a dat Domnul barbat foarte bun, dar ma chinuie pana voi avea bebic, dar o sa-mi port crucea pana in varful muntelui nu ma las.
Asa este, tii minte bine, am facut si IA, da' ce sa faci cu doua mil pe inflatia asta?
Nici pe-o masea nu-mi ajunge !
Iar daca nu se prinde acum, in lunile pana la urmatorul fiv voi face IA-uri o sa fac ceva lunar, sa vad care cedeaza primul !
Sheritra
Sa o ajutam pe Barbye!!!
Sheritra spune:
Rami, super, noi stam pe holuri si le punem piedici, adica-i agatam cum s-ar spune ! Noi suntem cenusaresele care va's'zica! Asa este nu conteaza ce esti cand iti doresti din tot sufletul un copil care la altii vine atat de usor iar noi pt a-l obtine recurgem la metode ce par de domeniul SF-ului.
Deci la Giulesti se plateste 1.000 euro in lei la cursul BNR din ziua platii la casierie, si 400 euro (in euro ) inauntru la fetele de la cabinetul fiv, bani pe care-i primi inapoi in caz de doamne-feri nu s-a recoltat/transferat nimic.
Cand te bagi la un fiv-ulet?
Sheritra
Sa o ajutam pe Barbye!!!
cristinici spune:
Sheri optimismul e bun si sper ca si reultatul sa fie pe masura.
Rami 73 la Giulesti, doa 300se dau in euro la ET, restul se plateste in lei la cursul zilei la caseria spitalului inainte de punctie.
MRL asteptam vesti de la tine si te astepatam sa incepi si tu noul FIV.
Victoria punctia o face dr care te supravegheaza toata procedura de FIV.
Carry durata tratatamentului difera de schema acestuia intre 10 si 30 de zile.la toata lumea cristinici