divort internatinal

divort internatinal | Autor: panialinka

Link direct la acest mesaj

m-am casatorit pe teritoriul republicii bulgare,dupa aceea am tradus si legalizat in romania actul de casatorie,la starea civila.asa ca in acest moment am un act de casatorie eliberat de autoritatile romanesti,de asemenea un act de casatorie bulgaresc.pot sa initiez o actiune de divort in romania,desi casatoria a fost incheiata in bulgaria?mai pot mentiona ca la incheierea casatoriei desi legea prevede prezenta unui traducator sau semnarea unui act prin care imi asum faptul ca inteleg limba bulgara,nu am avut asa ceva.in acest caz pot anula casatoria?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Textul din mesajul de mai sus:

quote:
m-am casatorit pe teritoriul republicii bulgare,dupa aceea am tradus si legalizat in romania actul de casatorie,la starea civila.asa ca in acest moment am un act de casatorie eliberat de autoritatile romanesti,de asemenea un act de casatorie bulgaresc.pot sa initiez o actiune de divort in romania,desi casatoria a fost incheiata in bulgaria?mai pot mentiona ca la incheierea casatoriei desi legea prevede prezenta unui traducator sau semnarea unui act prin care imi asum faptul ca inteleg limba bulgara,nu am avut asa ceva.in acest caz pot anula casatoria?

Oana_B
detalii donatii
actualizari donatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

Nu sunt jurist, dar am trecut si eu printr-un divort cu un cetatean strain si am divortat in Romania, repede, fara probleme, dar nu aveam copii.

Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francesca-Anais spune:

Am auzit ca o casatorie inchiata in strainatate se poate anula in tara in termen de 6 luni. Nu stiu daca este adevarat.Si noi ne-am casatorit in Nicaragua, eu am cet. romana sotul cet. germana si cineva mi-a spus asta, asa informativ. Nu am cerut detalii pt. ca nu m-a interesat dar ma gandesc, ca un avocat stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Da, poti divorta in Romania.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
www.point.ro/andrei/" target="_blank">http://www.point.ro/andrei/

Mergi la inceput