Mamici de septembrie-octombrie 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Pufy ma bucur ca e totul ok cu bebele si lasa ca creste el chiar daca e micut, o sa vezi tu cat e de micut de fapt dupa ce se naste.Pupici

Mai fetelor, eu vreau sa mai stea bebelina mea acolo la caldurica macar pana pe 19 sept dupa-masa. de ce? pentru ca tocmai am primit instiintare sa mergem sa depunem juramantul de a deveni cetateni canadieni pe 19 septembrie si tare as vrea sa ma pot duce si sa terminam si cu asta. Ca daca nu merg trebuie sa trimit scrisoare in care sa spun de ce nu merg si apoi ne reprogrameaza cine stie cand.
Asa ca trebuie sa vorbesc cu Ada mea si sa mai stea acolo inca putin, sa vedem daca aproba si ea si sa vedem ce e stadiul azi la doctor.

Asa ca eu sunt aici si fac galerie la fetele care vor sa nasca saptamana asta si eu sper sa urmez doar saptamana viitoare.

Va pupic si merg sa duc tratative cu bebelina mea sa vedem daca e de acord si ea cu planul meu, ha ha

39+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clara03 spune:

Microbu,tare rau imi pare ca treci prin atmosfera asta care nu va trece fara urme. Din nefericire, nu prea ai multe de facut in situatia in care esti. Uneori discutiile nu duc la nimic bun si mai ales pe aceiasi tema. Si mai ales cu soiul de barbat care nu realizeaza singur ca acum ai nevoie de protectie si nu de ziduri de aparare. Un lucru e sigur la voi. Ca deocamdata aveti lungimi de unda diferite si asteptari diferite. Undeva ati pierdut contactul si v-ati dezechilibrat. Asta stii tu mai bine. De asta e bine sa rezolvi pe loc orice lucru incomod care apare intre voi. Sa nu va spuneti niciodata noapte buna certati si nelamuriti. Pentru ca nimicurile astea lasate sa treaca de la sine raman in antecamera si cand te astepti mai putin te trezesti cu ele peste tine.
N-ar trebui sa-ti fie teama sa pleci la mama ta, daca asta crezi ca te ajuta pe tine. sa nu-ti faci griji ca l-ai putea pierde din atata lucru. Nu poate fi atat de fragila relatia voastra. Eu cel putin n-as putea rezista la stresul in care traiesti acum si care te consuma chiar mai mult decat crezi.
Nu cred ca barbatii inebunesc pur si simplu fara motiv. Asa lasa ei sa se creada sau asa ne place noua sa credem. Intotdeauna este un motiv inauntrul sau, de cele mai multe ori, in afara relatiei. Tu stii cel mai bine ce fel de barbat ai langa tine.
Nu stiu daca crezi in ceva mai presus de noi, dar eu cand ma lovesc de asemenea incercari ma rog in legea mea si-l las pe bunul Dumnezeu sa aleaga cum o fi mai bine. Poate n-ar fi rau sa chem un preot acasa sa va sfinteasca locul, cu atat mai mult cu cat vei veni cu un ingeras acasa in curand si cine stie, poate se mai duce raul de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Mersi Pufymic de raspuns...stiam eu ceva.......
Bafta celor care urmeaza sa isi vada bebelontii.....

38+

http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilona_m spune:

Multumesc foarte mult fetelor pentru primirea calduroasa!!!Asta ma ajuta foarte mult!!!

Am sa incerc mai jos sa prezint situatia mea,si daca cineva a mai trecut prin asta...sau are vreo idee...astept comentariile...
Eu am deschis si un subiect nou ,dar se pare ca inca nu apare online.
Si atunci ma gandesc sa il scriu si aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilona_m spune:

Salutari ,

Dupa mai multe zile de cautari pe net am gasit acest site,unde sper sa gasesc situati asemanatoare cu a mea.,si astfel sa ma pot linisti …macar un pic.
Am sa incerc sa prezint situatia cat mai clar,si daca cineva a avut experiente similare…sper sa mi le impartaseasca.
Sunt insarcinata in 37 de saptamani, cezariana este programata in curand ,mai exact la 38 de saptamani si trei zile.De ce cezariana ?!Pentru ca am avut o myomectomie(operatie de fibrom) acum doi ani,si cum uterul meu este cicatrizat,in situatia mea esti obligatorie cezariana,inainte ca uterul sa intre in contractii…. altfel risc o ruptura uterina.
Problema mea consta in faptul ca doctorul meu mi-a prescris sa fac cu doua zile inainte de data cezarianei doua injectii de celesten(injectii pentru maturarea plamanilor bebelusului) si de aici spaima mea.Din ce am citit aceste injectii sunt prescrise mai mult in cazul nasterilor premature,adica ininte de saptamana 34.Oare in situatia mea la 38 de saptamani cand am sa fac injectiile,sunt riscuri pentru bebe ?
Nu am reusit sa aflu daca mai sunt persoane care au facut aceste injectii in perioada asta a sarcinii…asta m-ar ajuta sa imi gasesc linistea .Pentru ca nu stiu daca fac bine sau rau daca fac aceste injectii.
Doctorul meu ,pare ca stie ce face…el mi-a argumentat ca bebe nu este pregatit sa iasa ,si ca aceste injectii il pregatesc ,dar….Aceasta sarcina a decurs bine pana acum si nu vreau sa fac ceva ….ce as putea regreta….offf e tare greu ….

Multumesc anticipat celor care sunt dispuse sa imi raspunda.

PS.Se pare ca am scapat de moderare,iar acum pot sa raspund si eu fetelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Ilona eu am o cunostiinta care a nascut la 35 de saptamani...tipa a avut probleme de la 26 de saptamani..probleme insemnand col deschis deci repaus total la pat...stiu ca i s-a administrat vreo 2 doze de Celeston pt maturarea plamanilor...oricum eu stiu ca dupa 37 de saptamani bebe nu mai e considerat prematur...deci are toate organele dezvoltate corespunzator...chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau.....oricum rau nu cred ca are sa-i faca...dar mai cere si tu o parere la alt medic... si bebe sanatos.

38+

http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

Fetelor haideti sa ne mutam la SUBIECTUL NOU

Mergi la inceput