ciudat...voi ce credeti?
Am o prietena de 36 de ani, casatorita de 10 ani, dar impreuna cu sotul ei se cunosc de 17. Au un copil impreuna, au avut o viata fara greutati in sensul ca pana acum i- au intretinut parintii baiatului si i- au ajutat cu tot ce le- a trebuit, de la mancare pe care o facea soacra si i- o punea la pachet si pana la darile casei pe care le platea socrul care pe langa pensie si- a luat iar serviciu.
Totul era ok, dar intr- o zi cu soare s- a trezit fata sa plece din senin de acasa, in apartamentul parintilor ei (nici ei nu sunt de acord cu ce s- a intamplat) ca nu mai vrea sa stea cu sotul, ca vrea sa fie independenta si vrea sa fie femeie de afaceri.
Toata lumea a ramas gura- casca si nu le venea sa creada: de unde pana acum nici bani de paine nu au dat in casa, ca nu prea aveau, acum vrea sa fie femeie de afaceri, cu ce???
In fine, multe altele...un comportament ciudat dar nimeni nu stie ce sa creada. De ce o fi luat o astfel de hotarare, nu se stie, nici ea nu spune ce vrea...
Voi ce credeti?
Raspunsuri
rilbuc1 spune:
Adevarul doar ei 2 il stiu. Crezi ca mai are importanta ce raspunsuri primesti pe forum? Faptul ca ei erau intretinuti de parintii lui, nu inseamna neaparat ca erau si fericiti. Poate dimpotriva.
dyadya spune:
I s-a urat cu binele....are prea mult timp liber si mintea prea odihnita si nesolicitata de problemele cotidiene si poate ca i se pare ca viata ei este anosta. Si-a dat seama ca are nevoie de provocari dar s-a indreptat intr-o directie gresita. Cea mai mare provocare este sa iti iei viata pe care o ai deja, in propriile maini. Si sa vezi atunci provocari! Ce inseamna asta ca la 36 de ani sa-i faca soacra mancare si pachetel si sa-i plateasca socrul darile casei?!?!Pai daca ea nu e capabila sa stea pe propriile picioare in realitatea de zi cu zi, cum crede ca se va descurca in mediul de afaceri? or isi mai ia socrul un serviciu ca sa-i faca si munca de femeie de afaceri?
Bineinteles ca ar mai exista si o explicatie seaca si deloc nobila, si anume ca a aparut altcineva in viata ei....
Creta
iren spune:
quote:
Originally posted by KUKI
Daca tot ai intrebat, eu cred ca asta e putina barfa care nu-si are rostul.
Iulia
Corect, de altfel, avem fiecare atitzia prieteni cu situatzii ciudate, diferite, incit am putea bloca serverul cu-atitea postari despre ei, dar nu ne apucam sa le bagam viatza sub lumina reflectoarelor.
grodear spune:
nu e vorba de barfa aici ci de faptul ca toti care o cunosteam "credeam" ca e fericita si cand colo...Nimeni nu se astepta la asa ceva, cum nimeni nu s- ar astepta la mine, de ex., sa- mi parasesc sotul.
De asta va spun ca a fost un lucru nejustificat.
Diego spune:
Draga Grodear
Si mie mi se pare ca este inutil sa postezi o problema care nu te priveste in mod direct....SAU MACAR TANGENTIAL
Incearca sa te ocupi de viata ta!