Gogosi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by katty

Leditia, ce bine arata gogosile tale!! O sa le incerc si eu da' cu ciocolata!
Mi-ati facut pofta de gogosi!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei



Multumesc frumos.Eu am facut si cu ciocolata si cu alte creme(umpluturi),dar nu le-am facut poze la toate.


POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Excelenta reteta pusa de Leditia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

GOGOSI CU GAURA IN MIJLOC I

Ingrediente:
3 cani faina(750 grame)
1 cana zahar(250 grame)
3/4 cana lapte acru,
2 oua,
2 linguri grasime(unt sau margarina)
3 linguri rase cu praf de copt
1 lingura bicarbonat(tot rasa),
1 lingura(rasa de)- sare,
1/2 lingurita scortisoara,
ulei vegetal pentru prajit(lipseste din imagine)
zahar pudra pentru pudrat
P.S. Am pus 3 oua ca erau prea mici

Cum am procedat:

-am pus jumatate din cantitatea de faina si restul ingredientelor
-Am amestecat bine pana totul s-a omogenizat
-Am adaugat restul de faina....
-Am transferat compozitia in alt vas si am mai amestecat putin, dupa care am acoperit vasul si l-am bagat in frigider
-Am scos auatul de la frigi...
-Am pus uleiul la incins pe aragaz...
-Am intins coca si, cu doua pahare de marimi diferite am taiat rotunduri cu gaura
-Au iesit cam 20 de gogsi.


Gogosi glazurate cu crema de vanilie

Ingrediente:

550 gr. faina
sare
50g zahar
coaja de lamaie
50g de unt, margarina sau ulei
35g drojdie
3 galbenusuri
400ml lapte
1 plic zahar vanilat
+ 1 pachet budinca de vanile (500 ml lapte)

Mod de preparare:

-Se dizolva drojdia, untul, sarea si zaharul in laptele caldut. Se adauga galbenusurile, zaharul vanilat si treptat faina.
-Se framinta bine.
-Se lasa sa creasca pentru circa jumatate de ora. Asa arata dupa o jumatate de ora (se poate lasa si mai mult)
-Se intinde foaia cam jumatate de cm, dupa care se foloseste un pahar (cu gura in jos) cu care apasati pe aluatul intins decupind gogosile rotund. Optional se mai pot lasa putin la crescut.
-Se incinge bine o tigaie cu ulei si puneti gogosile in uleiul incins
-Focul nu trebuie sa fie tare, dar potrivit.
-Preparati intre timp budinca de vanilie, lasati sa se raceasca putin si dupa folositi ce intrumente aveti sa umpleti gogosile.
-Dupa ce le-ati umplut topiti la bain marie ciocolata alba si neagra si cu o lingura le glazurati.
-Cele cu glazura le puteti lasa cateva ore la frigider.







de-ale gurii


Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Eu is la dieta, dr am o pofta de gogosiAm sa fac pe maine poate ca vine sotul acasa sia sa manac si eu una macar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Leditia o sa incerc si eu reteta ta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

LEDITIA - De ce nu pot sa vad reteta?
Vreau sa o incerc si eu si nu mai pot intra!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput