cum reactionati cand dau copiii peste voi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

quote:
Originally posted by victoriamaria

Noi n-am patit-o (inca) dar ma pregatesc; eu ma gandesc la o situatie de genul :sambata dimineata copilul se trezeste si vine in dormitor (tu crezi ca inca doarme)si ......

e ciudat....din postarile tale "cind o sa se intample"(nu daca o sa se intample),"ne pregatim"...parca astepti chiar sa se intample,te gindesti si la ziua cind va fi(sambata),parca deja ai creat un scenariu....
Nu e mai simplu sa eviti sa ajungi la o astfel de situatie?In loc sa te pregatesti asiduu pt.ea?

BRENDA

Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Noua ni s-a intamplat o singura data in aproape 4 ani - hai sa spun, 3 ani, ca atatia sunt de cand a inceput sa circule prin casa. Si la ora aceea era foarte putin probabil sa ne trezim cu el - de altfel ne luam toate masurile de siguranta, dar, cum nimic nu-i 100% sigur...

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kjmami spune:

io as face cum faceau ai mei....ai mei ne trimiteau in camera sa ne jucam..ne lasau sa ne jucam cu ce stiau ei ca ne place. cand am mai crescut...ne trimiteau afrara...chiar dak eram pedepsite...ne trezeam trimise la joaca in fatza blocului...stiam clar ce se intampla ..lol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Un zavor la usa rezolva problema...si va scuteste de scene penibile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns victoriamaria spune:

BRENDA tu spui
"e ciudat....din postarile tale "cind o sa se intample"(nu daca o sa se intample),"ne pregatim"...parca astepti chiar sa se intample,te gindesti si la ziua cind va fi(sambata),parca deja ai creat un scenariu....
Nu e mai simplu sa eviti sa ajungi la o astfel de situatie?In loc sa te pregatesti asiduu pt.ea?"
Eu cream un posibil scenariu pentru ca altfel nu cred ca am putea fi surprinsi si nu ma pregatesc "asiduu" pentru o asemenea situatie, ai inteles gresit, pur si simplu voiam sa stiu cum au reactionat cei carora li s-a intamplat; sigur ca evit sa ajung intr-o asemenea situatie dar asta nu inseamna ca nu se poate intampla.
Cunosc parinti surprinsi de un copil de vreo 12 ani asa ca se poate intampla oricui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Usa incuiata!
Copilul sa doarma bustean (adica inainte de miezul noptii ...cine mai rezista la ora aia)

sau

Copilul in vacanta la bunici (versiunea beton)....aoleo...incepe scoala...gata vacanta...

fluturasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Noi am patit-o !Dar nu si-a dat seama ce se intampla acolo.Ne-am pierdut de tot si am reusit sa iesim cu bine din acea situatie...De atunci ne asiguram bine... mai ales ca acum sunt copii mari si nu am mai avea ce explicatii sa le dam...Mare grija!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Da de ce sa facem asta cand e copilul treaz? Noi ne ocupam de momente intime dupa ce adoarme el si suntem siguri ca nu vine.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Sigur 100% nu poti fi niciodata. Si se poate intampla sa nu ai cum sa incui usa - mai ales daca nu esti in casa ta (noi eram in deplasare)
Copilul se poate trezi, e adevarat ca sansele sunt mici daca te uiti inainte la el si vezi ca doarme profund. Normal ca e de evitat o astfel de situatie si ca nimeni nu si-o doreste, nu si-o planifica (ar fi pervers!) dar nici nu mi se pare sfarsitul lumii daca o patesti o data, mai ales ca cel mic nici nu-si da seama ce se intampla. La noi a fost chiar amuzant.
De o mie de ori mai socant pentru copil ar fi sa-si vada parintii certandu-se, insultandu-se, batandu-se. Si, chiar daca nu se ajunge la bataie, tind sa cred ca sunt destui parinti care nu ezita sa tipe unul la altul, sa se certe in prezenta copilului.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Sa va spun si eu o patanie de asta -vara. Intr-o sambata m-am apucat si am pus muraturi pe caldurile alea chinuitoare, domnisoara era plecata in oras.....am terminat treaba si am facut un dus.....sotul a venit cu propunera indecenta....tentatie mare...si gata. Am terminat si stateam la un moment de respiro.... In urmatorul moment se aude cheia in usa de la intrare....nici nu am stiut cum am reusit sa-mi pun o camasa pe mine si o pereche de chiloti si in viteza am tras un rand de haine din dulap......cica sa le aranjez.Sotul a apucat sa intre in baie iar eu eram uda pe cat de parca facusem baie.Vine si fie-mea si o prietena la mine sa ma pupe si ma intreaba ce sunt asa de transpirata.Iar eu am inceput sa ma vait ca am stat sa pun castraveti si am murit de cald in bucatarie etc.etc. Oricum cred ca si-a dat seama ea ce se intampla ca este destul de mare(17 ani)dar faza a fost deestul de penibila.
Asa ca se poate intampla si cand copii cresc.

Va pup, Corina

Corimar

Mergi la inceput