decapare
Raspunsuri - Pagina 2
michelle7 spune:
cand ai doua fonduri se aplica doua culori. daca ai radacina naturala se aplica o nuanta si pe parul deja vopsit alta. evident ca asta se face in salon pt ca matematica culorii nu se face dupa ochi
gabi_j spune:
chiquita, daca ai par subtire si rar, io zic ca ar fi mai bine sa te tunzi. daca faci incercari din astea, numai iti strici parul si banii, si pana la urma tot acolo ajungi. sau, cealalta varianta, sa iti lasi parul sa creasca asa cum e, si o sa ai doua culori in cap.
si eu am tot facut experiente din astea, am mers la coafeza de la colt, am fost si la cel mai renumit stilist din oras... si tot aia. a trebuit sa ma tund.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
chiquitita spune:
gabi, asta incercam si eu sa spun. Am mers si la stilisti renumiti si la unii no name, m-am afacut si singura, si in timp parul arata uscat si lipsit de stralucire. Ori ma tund ori se ia treptat, eventual un amestec de saten. Dar repet, pe un par mai rezistent, nu arata asa urat, ci chiar bine.
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
cristinutza08 spune:
nu mi-am facut niciodata decapare desi am trecut de la roscat la blond. cei drept chestia asta am facut-o treptat si de aceea firul de par nu a avut de suferit(am un fir de par f "pisicios" mai ales dupa spalare, subtire cum mi-a zis un stilist de la studio wella).si eu am vrut initial decolarare dar fetele au zis ca in nici un caz nu vor face asa ceva si sa am mila de parul meu. imi intretin deasemena parul vopsind lunar doar radacina si eventual un nuantator pe lungime. va sfatuiesc pt schimbari majore sa mergeti la un salon. stiu ca unele sunt mai scumpe dar se gasesc si saloane bune cu preturi acceptabile. cel putin pt inceput nu recomand decolarare acasa, de la negru sa se ajunga la blond cum zicea cineva. in felul acesta efectiv ti-ai omorat parul. nici un stilist intreg la minte nu ar trebui sa faca asa ceva. exista de vreo 2 ani acea vopsea de la wella magma care iti face din negru blond, sa zicem. dar asta doar suvitze, nu tot parul.
o sa caut o poza sa o pun sa vedeti ce culoare am.
v-am pupat si bafta multa
poza
chiquitita spune:
Poti sa imi dai mai multe detalii despre Wella Magma?
Apropos de brunet, daca il las asa, in patru luni de exemplu, se mai duce din culoare? De 2 ani ma fac numai bruneta, deci e destul de prinsa pe fir culoarea...
lulu77 spune:
Exista ,tot de la Wella , crema decoloranta pe baza de musetel .
Decoloreaza mai multe tonuri( au fost cazuri cand dupa numai o singura decolorare s-a obtinut o culoare uniforma si un saten deschis) ,nu ataca absolut deloc firul de par , culoarea obtinuta dupa decolorare nu este ca dupa decolorarea cu pudra sau alte produse (morcov
) iar vopsirea poate fi efectuata la interval mic de timp.
Se foloseste numai in saloane specializate .
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
chiquitita spune:
Aha, deci nu se gaseste in magazine...
lulu77 spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
Aha, deci nu se gaseste in magazine...
Nu , nu se gaseste absolut deloc in magazine ,este din gama profesionala Wella.
Nu toate saloanele o folosesc ,costa destul ....dar merita!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
chiquitita spune:
La saloanele noastre sigur nu folosesc, plus ca daca nu vii frecvent la ele, coafezele nu se streseaza atata sa faca treaba buna.
lulu77 spune:
Se gasesc in saloanele din tara .....dar asa cum ti-am scris si mai sus nu in toate .
Salonul care vrea sa ofere servicii de calitate clientilor , ar trebuii sa aiba toate produsele care exista pe piata , numai ca aici este si vina (uneori) a distribuitorilor pentru ca nu isi fac cunoscuta marfa.