Pierde sarcina?
Fetelor,as vrea sa o ajutati pe vecina mea cu unele sfaturi sau sa spuneti daca ati patit si voi la fel si ce s-a intimplat.A ramas gravida, dar a fost la medic dupa trei luni.Are o scurgere maronie si o doare mijlocul si burta foarte tare.Medicul a zis ca e predispusa la avort si i-a dat ragaz o saptamina,urmind tratament cu UTROGESTAN si NO-SPA.La ecograf i-a aratat ca are o sarcina de 8 saptamini,iar inima copilului nu batea(cica incepe sa bata intre 8 si 10 saptamini)dar doctorului i s-a parut ca ceva nu ar fii in regula.Deci ultimul ciclu l-a avut pe 13 iunie si ecograful ii arata ca are 8 saptamini,cind dupa calculul ei era de 12 saptamini.Oare de ce?
ghita
Raspunsuri
OrbuGabi spune:
Dupa toate simptomele pe care le-ai scris aici cam sunt semne de iminenta de avort,sa incerce sa stea mai mult la pat.Cat despre varsta fatului este posibil sa se fi dezvoltat mai putin,si de ce inima nu batea asta chiar nu stuam ca incepe sa bata intre 8-10 sapt. eu am fost la ecograf cu ultima sarcina,prima data la 10 sapt si parea de 12 sapt. iar inima batea.Chiar nu stiu mai multe dar trebuie mult optimism si sa stea linistita poate totul o sa fie bine.
Multa sanatate.
Evolutia lui Martin:
http://lilypie.com/pic/060907/hdua.jpg[/img]http://b1.lilypie.com/4c32p3.png[/img][/
Medeea76 spune:
Dupa tot ce ai scris, parerea mea e ca sarcina s-a oprit din evolutie. La un ecograf bun se vad bataile inimii de la 6 saptamani... Daca e asa, atunci tratamentul cu Utrogestan nu face altceva decat sa mentina inutil, si eventual cu complicatii, o sarcina compromisa. Sfatul meu e sa mearga la un radiolog bun (nu neaparat ginecolog). Poate totusi calculul vecinei tale e gresit, sarcina are 8 saptamani, iar bataile inimii se vor vedea foarte repede. Nu intotdeauna scurgerile maronii si durerile sunt semne de avort spontan. Ii doresc prietenei tale sa reuseasca sa duca sarcina la bun sfarsit. Daca totusi avortul se produce, convinge-o ca e mai bine asa, decat sa nasca un copil cu probleme. Daca pierde acum sarcina, poate ramane insarcinata din nou imediat, nu e nevoie sa faca pauza pana la urmatoarea conceptie. Si sper sa isi revina repede. Poate totusi are noroc si nu vor fi probleme!
Lemoni spune:
Vecina ta este o norocoasa sa aiba o prietena ca tine.
Acum ea are nevoie de o incurajare si probabil un umar pe care sa planga.
Laura Ioana spune:
aaalex ce a facut vecina ta? A mai fost la control? Se simte mai bine? Sper sa fi gresit ea calculul si sarcina sa fie, de fapt, mai micuta!
Poze Laura
aaalex spune:
VESTI PROASTE!A fost iar la medic si i-a spus ca copilul era oprit din evolutie,chiar mort.Deci facuse si ceva infectie iar anestezia ce a trebuit sa-i faca pentru chiuretaj (caci asta s-a intimplat pina la urma)nici nu i-a prins si a trecut printr-un chin groaznic.Dar a zis ca incearca din nou sa faca un bebe!!!!!
ghita
monica-elizabet spune:
offf...imi pare tare rau...
si eu am patit cam la fel si totusi a fost bine pana la urma...cand am vazut ca ai scris am crezut ca ne dai vesti bune
Doamne ajuta sa fie bine la sarcina urmatoare
monica
dolores spune:
n-ar fi bine sa schimbe si medicul???cum e posibil ca la atatea saptamani sa-i zica sa stea in pat inca o saptamana cu tratament cand inimioara nu-i mai batea la bebe?????si ar trebui pus pe lista neagra acel medic..ca sa nu mai pateasca si alte fete asa ceva
quote:
Originally posted by aaalexVESTI PROASTE!A fost iar la medic si i-a spus ca copilul era oprit din evolutie,chiar mort.Deci facuse si ceva infectie iar anestezia ce a trebuit sa-i faca pentru chiuretaj (caci asta s-a intimplat pina la urma)nici nu i-a prins si a trecut printr-un chin groaznic.Dar a zis ca incearca din nou sa faca un bebe!!!!!
ghita
dolores
29+
David Cristianwww.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores
oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica
Lemoni spune:
Imi pare rau de ceea ce ii sa intimplat , daca esti o prietena buna vorbeste si su sotul ei si ajutati-o sa treaca peste acest necaz.
Multa atentie si dragoste are nevoie.Pupici dulci si de la mine ne rugam pt ea si pt un bebe sanatos in viitor.
aaalex spune:
A fost si la alt medic si i-a zis aceeasi chestie,sa mai stea o saptamina cu medicamente si in pat.
ghita
dolores spune:
incredibil asa ceva..nu-mi vine sa cred..ce hal de medici![]()
quote:
Originally posted by aaalex
A fost si la alt medic si i-a zis aceeasi chestie,sa mai stea o saptamina cu medicamente si in pat.
ghita
dolores
29+
David Cristianwww.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores
"Omul nu e cum se arata, ci cum simte."