Am vazut anuntul intr-o revista romaneasca si m-am gindit sa informez fetele interesate! Se primeste consiliere si informatii in romana, iar unul din doctori e roman!
http://www.kinderwunsch-neuwied.de/
Toate cele bune!
Flavia si Bianca
Buna!
Si eu am vazut anuntul in revista .Am incarcat sa intru pe site , dar nu m-am descurcat..Nu ma pricep la germana de loc...cum pot afla mai multe informatii ??
Te rog daca stii ajuta-ma!
PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "
copilutz'
Copilutzu, ai 2 posibilitati:
1. Scri un mail in romaneste, si la subiect treci "zu Handen Herrn Dr. Beran". Banuiesc ca el iti va raspunde inapoi tot in romaneste.
2. Trimite-mi un PM cu mailul si eu ti-l traduc cu placere.
Mult succes!
Flavia si Bianca
Interesant, multumim! Deja am studiat traseul si am cca 100km de parcurs pana la klinika, daca am sa ma hotarasc sa trec la ICSI dupa cele 3 IUI fara succes.
E cat de bine venita informatia pt mine deoarece am fost foarte nemultumita de klinika din Köln la care am facut inseminarile si chiar ma gandeam in cazul in care ma decid sa fac ICSI la care sau spre care noua klinika sa ma indrept. Distanta e destul de mare ( pt Köln aveam doar cca 20km ), insa daca isi dau interesul si te trateaza respectabil atunci cred ca merita.
Chiar, m-ar interesa experientele altor fete cu klinicile din Germania! Poate schimband informatii ne-am putea veni in ajutor si am sti sa ne ferim de diferite klinici care lasa de dorit.
Inca o data multumiri pt informatia utila, si, cine stie, poate va creste in curand numarul burticilor!
Flaflo si sar'na muuult!!!
PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "
copilutz'