Mamici de ianuarie-februarie 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Michelle iti trimit un gand bun.
Creierul e cel mai prost instrument pe care te poti bizui acum. El cere explicatii iar tu ai tendinta sa le dai pe cele care-l vor multumi. Poti incerca sa-ti strangi puterile si sa accepti ca unele lucruri nu pot fi explicate...si ca unele lucruri ne sunt date fara ca noi sa putem intelege de ce. Sunt lucruri pe care in viata asta nu le putem controla si nu le putem purta vina. Sa cauti vina ptr ceea ce se intampla inseamna sa-ti otravesti sufletul. Plangi cand simti sa plangi si cat simti sa plangi...plansul curata. Nu te lupta cu viata si nu lupta cu frica...las-o sa vina spre tine...numai daca o lasi sa treaca prin tine va putea sa iasa...altfel te va bloca in viata asta.
Nu-ti pot dori decat sa iti gasesti puterea de a accepta ce se intampla indiferent de ceea ce este.
Te strang in brate si astept vesti de la tine.

Burtica

Eu si Noi
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

ca tot am vorbit de mancare, eu am fost la piata si am luat struguri si prune- gustare intre mese, si am mai facut si o salata de telina cu maioneza. stiu ca maioneza nu e asa buna dar nu am mai mancat de ff mult timp, iar eu sunt fan inrait.

Marina 20+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Ati inebunit cu mancarea asta de dimineata!!! Bai dar chiar ma faceti sa va zic ceva rau... acum telina cu maioneza dar mai ganditi-va si voi cand scriti ca ma scoateti din minti - poate eu acum ma duc si eu sa cumpar maioneza ca nu am acasa ca vezi doamne voi pe aici scriti tot felul de mancaruri, iar eu trebuie sa ma cheltui si sa le si bag in mine de pofta!!! a dracu' si ziua de azi ca abia astept sa ajung pe la MEC sa-mi cumpar un meniu ceva, hamburger, nu stiu dar e insuportabil cu voi azi. Mai potolitiva si voi ca vreo 2 ore nu a scris nimeni nimic si parca m-am linistit si eu. Acum iar incepem cu retete?!!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Liuda, dar tu chiar poftesti la tot ce scriu fetele aici? Nu de alta, dar sa nu te impinga pacatele sa intri aici (http://forum.desprecopii.com/forum/portal.asp) ca dai faliment.

Va pup

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

mai aleg si eu si nu le poftesc chiar pe toate
dar unele chiar imi fac pofta.
eu de ex. ma faceam ca nu vad MEc - ul de cate ori treceam pe langa el ca stiu ca mancarea de acolo nu e chiar sanatoasa, dar daca mai aud si mai citesc si eici suplimentar despre el - ma duc sa-mi cumpar ca nu e buna mancarea dar tot imi plac porcariile de acolo. Nu poftesc la salate, fructe ca sant satula de ele dar mancaruri consistente, cu mai multe calorii, - numai pe alea le vreau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

liuda draga mea ca sa te linistesti am 22 saptamani si am luat 15 kg ; mai aveam un surplus de vreo 10 inainte de sarcina

sper sa te faca sa te simti mai bine

dupa ce nasc si dupa ce alaptez le voi da jos la fel ca tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Fetelor, aveti idee cum afecteaza stressul si oboseala sarcina? Zilele astea clientii mei nu pricep defel ca sunt in concediu si ca renovez si ma mut, si ma freaca la cap continuu... si sunt foarte-foarte stresata + obosita de toata tevatura cu renovarea si mutarea care parca nu vor sa se mai termine... este oare ok sa mai trag asa de mine inca vreo saptamana, doua, sau sa-i bag pe toti intr-un loc anume si sa-mi inchid telefonul, cu orice risc? Plus ca am niste nervi...

Mergi la inceput

messa parerea mea e sa-i bagi undeva si sa-ti inchizi telefonul si cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

liuda esti criminala!

Messa stresul cu mutat, renovat etc cred ca e unul din cele mai naspa din cate stiu. acum, ce sa zic, tu stii mai bine cum stau lucrurile si poti pune in balantza daca poti chiar sa ii bagi undeva pe clientii aceia! oricum bb e cel mai important. eu zic sa incerci sa te calmezi si sa tratezi cu toata lumea cu calm si sa iti dai seama ca toate se vor temina cu bine... iar stresul tau care se duce si la bb a fost... inutil. si ti-am zis, ce poti sa faci, bine, ce nu, nu! no stress! [pupi]

16+

Mergi la inceput

messa cum merge renovarea ? iti si zugravesti ? ce culori ca pe mine m-a apucat cheful de zugravit si nu stiu ce culori sa-mi fac m-am saturat de alb

Mergi la inceput