test de sarcina confuz...
Raspunsuri - Pagina 4
claujro spune:
Fetelor, intrebam despre un test de sarcina Femina, pozitivat dupa cateva ore...
Ei bine, intre timp s-au pozitivat 4 !!!!! 2 barza au iesit negative si menstruatia a venit!!!!
Cred ca deja stiati de Femina astea , am intrat doar sa va spun,ca, dupa parerea mea sunt cele mai proaste teste de sarcina posibile!
si va doresc sa fie cum va doriti si voi!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze noi
cornelia_laura spune:
Si eu m-am pacalit cu Femina, de 2 ori
. Si a 2a oara era clar pozitiv, 2 liniute rosii. Si nu a fost sarcina sigur. Asa ca feriti-va de ele!
Cornelia, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
MAI 2007 
dordia2000 spune:
Buna fetelor....!!!
Buna fetelor....si eu sunt intr-o sit similara. Adica...am facut test de sarcina(Barza) si a iesit negativ. Am mers la dr...nu a simtit nik dar eram la 6 zile de la intarziere deci...la 33 zile de la ultima menstra. A doua zi dimi la 34 am facut un alt test (sure check) si au iesit 2 liniute a doua fiind pala dar...vizibila. Am mai asteptat vreo cateva zile si am facut si Clear Blue care...a iesit ci ambele liniute ...neclare. Eram sigura ca sunt insarcinata pana cand...acum 2 seri...mi-a curs ceva rozaliu dupa urinat. M-am speriat si am sunat dr la care nu ajunsasem inca (tb sapt viitoare sa merg) si mi-a zis sa iau Utrogestan 6/zi dupa ce facusem tratament 10 zile cu duphaston. Aseara am luat 2 utrogestan si azi dimineatza am avut scurgere mai abundenta si spre rosiatic. Am fost la spital de urgenta unde...la echo nu s-a vazut nik in uter si nici pe langa...deci...am facut un test Femina care era negativ si care acuma are 2 linii proeminente. Dupa control mi-a zis dr. ca e o dreglare hormonala si ca....o sa imi vina ciclul si ca nici vb de sarcina.
Asa ca/....eu una nu mai cred in nici un test de sarcina. Toate sunt...de cacao! Cel mai sigur este...analiza sangelui.
Va poop !
Diana
6+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz