test de sarcina confuz...
Raspunsuri - Pagina 2
claujro spune:
Nu vreau sa te sperii... Si mie la Matei mi s-a intamplat la fel... una clara si una de-abia vizibila cu ochiul liber, firava si stravezie rau... M-am dus la farmacie sa mai cumpar mai multe teste de sarcina (diferite) si i l-am aratat farmacistei care mi-a spus cu siguranta in voce "sigur nu sunteti insarcinata!"... Era Matei liniuta aia stravezie...
Nu stiu daca sa ma bucur sau sa-mi para rau...
Claudia, mamica de baietel 2 ani si 9 luni si de fetita 1 an
Poze Mara si Matei
Poze Praga
aiska spune:
La mine in ziua 35 liniuta cea de-adoua era foarte putin vizibila dar a fost sarcina.Testul de singe ti-o va confirma.
In Finlanda intreruperea sarcinii se poate face si fara C&D daca ai mai putin de 7 saptamini,dupa 7 saptamini te chiureteaza si e mai nasol.
Daca intr-adevar esti sigura ca iti doresti intreruperea ar trebui sa te prezinti la medic neintirziat.
Doresc doar sa-ti spun ca un chiretaj slabeste peretele uterin si poate creea probleme in viitor daca nu e facut cu profesionalism.
Sabina
19+
mamica lui Aleksi Joel 
mira_m spune:
Si eu zic ca e f posibil sa fii insarcinata! Cea de a doua liniuta se contureaza mai tarziu, cand cantitatea de hormoni de sarcina creste!
Si eu am patit asa, eram dezamagita ca nu ramasesem!( asa credeam eu)
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
Loreena spune:
la mine cand am facut testul, de fapt 2 teste de sarcina la 3 zile dupa ce mi-a intarziat menstruatia mi-a iesit a doua liniuta foarte foarte pala, abia se vedea......la control medicul mi-a zis ca este ceva, dar nu a putut spune clar ca eram sau nu insarcinata pentru ca sarcina era prea mica......dar testul, chiar si cu linia pala, a fost veridic .... la mine ciclul este regulat si chiar si o zi de intarziere mi-a dat imediat de gandit....de aia nici n-am mai avut rabdare sidupa 3 zile de asteptare mi-am facut 2 teste intr-o zi
Poze cu toata Familia
Loreena spune:
sarcina era f f mica....eu pe 26 ianuarie avusesem ultima menstruatie, pe 5 februarie banuiam ca s-ar fi intamplat ceva si in ultima saptamana din februarie am facut testul....deci cred ca 2-3 saptamani avea bebe...
Poze cu toata Familia
miria_cristina spune:
In prima saptamana de dupa un contact sexual are loc fertilizarea. Adica, nu ramai gravida instantaneu dupa o noapte de amor.
Asa ca, atunci cand iti faci testul poate fi:
- cu o singura linie rosie in dreptul literei "C" si asta inseamna ca nu esti gravida;
- cu doua linii rosii, una in dreptul literei "C" si alta le "T", care inseamna ca esti sigur gravida;
- dar si cu una vizibila si alta mai putin, ceea ce inseamna ca e inceput de fertilizare si trebuie sa repeti testul peste cateva zile ca sa fi sigura de raspuns, dar in general, confirma o sarcina.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
anda141 spune:
Elaine, cum e, ne dai vreo veste??
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
elaine78 spune:
quote:
Originally posted by anda141
Elaine, cum e, ne dai vreo veste??
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monicasi
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )Album Albert
Buna dimineatza!
Nu stiu cum e... Banuiesc ca e sarcina, altfel nu-mi explic intarzierea. Singurul simptom ar fi o durere surda de sani... Dar la cat sunt de zapacita nici nu mai stiu daca e mai puternica decat cea premenstruala. Am fost la medic dar era prea devreme sa se pronunte. Joi voi afla cu certitudine. Nu am mai repetat nici un test si nimic, numai m-au zapacit. Daca se va confirma voi face intrerupere de sarcina. M-am gandit bine si emotional nu sunt pregatita sa am un copil. Va rog sa nu-mi faceti morala pentru ca sunt constienta de riscuri si de ceea ce implica ...
Amely spune:
Despre Femina si Ozone nu am deloc parere buna, dau rezultate false (am patit-o personal cu Femina la un moment dat, m-am bucurat ca e sarcina si nu era, iar de Ozone am auzit multe rateuri). Cel mai bun este, cum spunea Lachione, Clear Blue, sau chiar Barza.
Oricum, analiza beta-hcg din sange e sfanta, se face la orice laborator (Medsana, Medicover etc...) si rezultatul il ai a doua zi.
Elaine, banuiesc dupa nick ca ai in jur de 28 de ani. Nu iti fac morala, Doamne fereste, mai ales ca, daca cumva ai ramas, a fost dintr-un accident si nu a fost vina nimanui. Dar trebuie sa fii pregatita sa faci fata in viitor unei astfel de decizii. Eu imi doresc de la 26 de ani un copil, si pana acum nu am reusit, am deja 30. Sper din tot sufletul sa nu fii insarcinata, ca sa nu fii nevoita sa faci intrerupere. Doamne-ajuta!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
poze Mirela (Barbye)
Fisa medicala - Mirela
claujro spune:
Am o prietena care si-a facut un test de sarcina care a iesit negativ dar dupa cateva ore dupa ce s-a dus in baie, l-a gasit transformat in ...pozitiv (destul de vag dar aparuse si a doua liniuta). Ce parere aveti? Eu nu am stiut ce sa-i raspund...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze noi