Scularie de bucatarie :D

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Papa, voilą.
Dupa cum poti sa vezi spre final, mi-am extins cautarile in camara si in debara.Timp de explicatii nu nmai am, dar o sa raspund la intrebari cum o sa am ceva timp.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Daniela, mamulica draga, cite ai tu acolo! m-ai imbolnavit, eu din lipsa acuta de spatiu ma gindesc de o suta de ori inainte de a-mi cumpara ceva ustensile noi. Esti f. bine dotata, ai o super bucatarie.
Chiar imi place mult subiectul, e inca un fel de a cunoaste o persoana, vazindu-i spatiul in care activeaza

------------------
Numai bine,

Natalia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Daniela,am facut si io niste okii mari precum Natalia. Poate ai timp, intzr-o noapte sa scrii la unele explicatii/legende ca nu m-am prins ce sunt.
Poate imi fac si io album ca am multe, dar nu destule.
Sa nu cumva sa stergi din ele sa bag un oki cand plec la cumparaturi.
Vad ca esti fan Ikea.
ti-am vazut incuietorile de dulapuri..bani aruncati degeaba ca astia mici se prind repede cum se deschid...hi hi hi..doar suntem mamici de sep-oct04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

DidiAlex, pai eu le-am pus acolo gramada gandindu-ma ca ma intreaba lumea ce nu pricepe.In alta ordine de idei, chiar sunt fan Ikea, dar in bucatarie nu am asa multe lucruri de la ei.Ai crezut cumva ca mobila e de la ei?Designul la mobila l-am facut eu in colaborare cu designerul firmei unde ne-am comandat-o...ideile au fost ale mele, materialele si aparatura tot eu le-am ales, tipul ala a facut insa posibil ca toate ideile mele sa "incapa" intr-un spatiu relativ mic,dar pe care eu il doream mare...sa para.Si asa si e.Cred ca inca vreo 2-3 ani avem de platit la ea ca au cam costat ideile din capsorul meu (in dec. se vor implini 3 ani de cand am instalat-o).
Iarasi legat de ustensile...mie-mi plac cele rezistente si daca se poate din inox.In plus, se si asorteaza toate.
In legatura cu incuietorile, nu pot spune decat ca ai maaaaare dreptate. D-ra a reusit sa le si mute locul, nu numai sa le desfaca.Daca te uiti cum trebuie, ele nu mai folosesc acum la nimic si culmea e ca eu nu le pot deslipi.Habar n-am cum o fi facut-o fiica-mea.Balbina, stii ce am uitat sa fotografiez si culmea e ca e super utila?Folia de silicon ce poate fi folosita pe post de hartie de copt.E super si se mai si spala in masina de spalat vase, trebuie doar pusa putin la inmuiat.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput