Nou stil de viata (112)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Cami, mult mult succes!!!
pt raport, stagnare.

da ma mira si aia:)))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetele!!!

Hai ca acu' sunt superdeterminata sa incep dieta!!! Am pus 1 kg si m-am ofticat rau asa ca azi...voi manca numai lapte batut ca sa ma curatz. Cred ca o sa incerc sa tin un pic dieta disociata sa vad daca pot. De fapt trebuie sa pot!!!
Deci pt raport 95 kg si un maaaaaaaaaaaaaaare porc!!!

Delidana ma intrebai de ce nu m-am mobilizat din cauza vinetelor. Pt ca le-am preparat cu ulei si maioneza si le-am mancat cu paine si uite ca am pus un kg. Vinetele astfel preparate imi plac la nebunie asa ca mi-am luat 5 kg, le-am preparat si ne-am saturat cu totii si deci...nu mai reprezinta o tentatie!!!
An-k or fi permise vinetele la dieta dar...nu cu maioneza si paine ca asa...am pus un kg.!
Zuzilici asa e am mancat multe si cu pofta!
Mephala si sa iti traiasca minunile de baietzi!

Cred ca am raspuns tuturor si acestea fiind spuse....merg ca tb sa scou piticul la plimbare si apoi sa ii gatesc pranzul si apoi sa-l culc etc. Treburi gospodaresti. Va pup si spor la slabit!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Cami, mult succes, iti tin pumnii!

Pentru raport eu dimineata aveam 75.7 kg - adica am mai pierdut 1 kg dupa o saptamina de o masa de peste/zi! Adevarul este ca nu am mai mincat demult atit de mult peste, dar ma simt tare bine.

meniul de azi:
MD: 200g struguri
Gustare: 250 g pepene rosu
Prinz: 150g pui cu salata (salata verde, castraveti, rosii, ardei).
Gustare: 2 nectarine
Cina: 150g salau cu dovlecel la gratar.

O saptamina buna la toata lumea!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Neata!

Deliutzapentru raport: -600 de grame.

Meniu:
-o bara de cereale plus mar si portocala
- un pahar de suc de portocale
- o cana de ceai
- un cartof copt cu branza proaspata si salata de rosii,castraveti si ceapa
- o cana de ceai
- supa de legume cu crutoane
- o cana de ceai
- 2litri de apa

plus o ora de mers cu bicicleta pe un traseu superb prin padure si pe langa un rauletz cu multe ratzushte si lebede!

Dimineata mi-o petrec invatand si muncind asa ca revin mai tarziu!

Pup toate fetele! O zi superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

n-am timp sa va citesc, dar va dau raportul: 66,8. Am dreptul la un sfert de purcel....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Fetelor va multumesc foarte mult si imi pare rau ca nu mai pot sta la scris prea mult dar trebuie sa strag laptop-ul. Il iau cu mine. Sper sa gasesc si Internet pe unde ma duc. Am sa incerc sa mai intru si mai ales sa slabesc. Faptul ca n-o sa am masina sper sa ma ajute. Asa a fost intotdeauna.
Delia te rog pune-mi si mie un icon cu deplasare. Am sa ma intorc abia pe 21 Oct. asa ca sa nu va mirati daca n-o sa dau raportul pentru vreo 5 saptamani.
V-am pupat pe toate si va urez mult succes in lupta cu kg.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;1/c/84/t/60/s/85/k/1d0d/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna fetelor,
Acum m-am intors de la spital si sunt ok. Am avut uter septat si s-a intervenit chirurgical pentru eliminarea septului! Pare ciudat ce spun acum, dar am ajuns sa ma bucur ca nu am reusit FIV-urile de pana acum ... sigur, ar fi fost mai normal sa fii descoperit asta inainte de FIV-uri! Ironia sortii e ca am mai facut aceasta investigatie ( histeroscopie ) exact acum 6 ani si atunci mi s-a spus ca uterul era normal, in toti anii astia am crezut ca am un uter normal!
Deci, pe 30 septembrie o iau de la capat.
Multumesc tuturor pentru incurajari si pentru ca sunteti alaturi de mine: Leeloo, Sabina

Cami
Barbye are nevoie de ajutorul nostru:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor,

Zuzilici, calatorie placuta si o vacanta superba iti doresc!
Crystina, felicitari, vad ca de vreo 2 saptamini incoace slabesti constant. Face minuni cind te tii de treaba, nu-i asa?

Leeloo, felicitari si tie pentru seriozitatea cu care te tii de treaba si pentru kg in minus!
Olo, pentru 200g in plus nu se merita sa-ti faci griji, abia de la 500 incolo ai putea incepe.
Dordia, nu cred ca vinetele si piinea in sine au fost cauza ingrasarii ci mai degraba cantitatea. Poate ca te-ar ajuta daca ai posta meniul zilnic. Oricum, dupa umila mea parere o zi intreaga numai cu lapte batut s-ar putea sa aibe efectul invers celui asteptat de tine, adica a doua zi sa-ti fie atit de foame incit sa dai iama in frigider. Sau poate ma insel. Si eu mi-am dat seama ce era in neregula cu meniul meu, postindu-l aici pe forum: prea multa piine, cascaval si mezeluri. Incerc sa le mai reduc, insa cintarul se incapatineaza sa-mi arate aceeasi cifra: 67. Las' ca-l pacalesc eu pina la urma.
Simbata am fost la film, am vazut "Click" o comedie nastrusnica al carui actor principal este Adam Sandler. Mi-a placut. Ah, Roxa-boxa, in acelasi film joaca si actrita din "Van Helsing", Kate Beckingsale, o dulceata de fata.

Cind m-am intors acasa, cu volumul 3 din "The Dark Tower" al lui Stephen King, un motociclist a intrat in viteza in taxiul in care eram. Culmea e ca l-am vazut cum venea chiar cu citeva secunde inainte de impact si in momentul ala un singur gind mi-a trecut prin cap: "sint in siguranta pentru ca sint inauntru si n-are ce sa mi se intimple". Asa a si fost. Si nici motociclistul n-a patit nimic desi n-avea casca, insa dupa citeva minute s-a "cules" de pe jos intreg. Se pare ca am platit si cu altceva in afara de bani pentru cartea lui S.K.

Mik, te astept marti!
Carmen, stai linistita ca nu plecam nicaieri. Stiu ca esti ocupata acum, ar fi si culmea sa nu fii, dar mai stiu ca va veni o vreme cind vei avea ceva mai mult timp liber si atunci te asteptam pe la noi.
Sigrid si mamicadulce, pe unde sinteti?

Meniul de azi:
MD: 1 mango, cereale cu lapte de soia
P: orez prajit cu ou, carne de pui, varza.
C: 200g carne porc facuta la cuptor, salata, citiva simburi de nuca.
Intre mese: 1 mar, 1 portocala.
Va astept in continuare la raport!

Ultima strigare pentru fetele cu alaturi de nume! De miine cele care nu au dat nici un semn de viata vor fi sterse de pe lista!

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Cami, ma bucur ca acum esti ok - chiar, ciudat ca nu ti-au descoperit asta acum 6 ani - eu am inteles ca asa ceva nu apare in timp, pur si simplu te nasti cu uterul septat - sau ma insel eu? Dar nu ma mai mira nimic cu unii dr. de la noi! Bine ca acum totul e ok - asa ca iti tin in continuare pumnii (pentru reusita ) din 30 septembrie incolo!
Delidana, poate ajuta sa le mai trimiti si un ultim PM pentru fetele cu - asta asa, ca sa le dai o ultima sansa... Scuza-ma daca deja ai facut asta si mie mi-a scapat...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Leeloo, ma gindeam si eu la solutia cu pm-ul insa nu vreau sa fac nici pe gardianul, multe dintre fete sint active pe la alte subiecte si cel mai probabil e ca mai arunca un ochi si pe aici, iar daca nu scriu....nu stiu ce sa zic, poate e totusi o sugestie buna ce propui tu.....

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput