Nou stil de viata (112)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Delidana - korekt dupa care urmeaza pastele cu sosuri, dar cap de lista ramane ciukalata

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Delidana - korekt dupa care urmeaza pastele cu sosuri, dar cap de lista ramane ciukalata

Daria & Giulia (2004 08 16)

Amin, ca bine zici.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Revin cu meniul:
MD: cereale cu stafide si lapte de soia
P: mincare thai: orez aburit cu carne de pui si varza fiarta.
C: o salata mare din: citeva rosii mici, ceapa, 2 castraveti, 1 ardei si 150g tofu prajit la teflon, totul facut bucatele si amestecat cu ulei de masline, patrunjel si sare.
Intre mese: 2 mere, citeva felii de pepene.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna dragelor,
In sfarsit am vesti noi, adica abia m-am intors de la dr. Luni voi face o histeroscopie, intrucat dr. crede ca uterul ar putea fi septat si nu bicorn ... oricum ideea e ca s-ar putea sa fie necesara interventia chirurgicala. Daca totul va fi in regula voi incepe tratamentul pe 30 septembrie, cu punctia si ET-ul o luna mai tarziu.
Mik bine ai revenit, mi-ai dat niste emotii! Nu merita sa parasesti "gasca vesela" din cauza unor dispute pe forum! Si eu am avut momente in care m-am enervat pe la alte sectiuni, dar m-am simtit intotdeauna bine cu voi si nu am trecut la masuri asa de radicale!
Daria cred ca puteti sa incepeti sa-mi faceti galerie!
Tzuni e ok saptamana viitoare , mai putin luni ( sper sa nu fie caz de operatie si sa-mi dea drumul acasa)!
Delia multumesc pentru listuta, imi pare rau ca nu am acceptat mai demult ca mi-a disparut ambitia si nu am mai facut nimic ca sa slabesc!
An_k multumesc pentru urari!
Un tuturor si week-end placut va doresc!

Cami
Barbye are nevoie de ajutorul nostru:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Cami, succes!
Un link interesant despre ce sa purtam in functie de forma corpului:
http://www.beautyden.com/bodytypes.shtml

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Delia multumesc frumos!

Cami
Barbye are nevoie de ajutorul nostru:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Mamagiuliei, . EU sunt obosita si cam sensibiloasa. Copilasii, in schimb, sunt bine mersi, veseli, sanatosi si obraznici.

Cami, facem galerie :
(eu is aia mai scunda).

Va pup pe toate si ma pun pe treaba.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Fetelor, simt cum raman in urma: nu am timp suficient si pentru Dc. N-am nici pentru somn, ca-s indoita de nesomn.
Incet-incet, sper sa revin la o forma mai buna. Deja ma simt mult mai bine dupa operatie.
Azi am iesit si la o plimbare de o ora, intreaga familie. Prima iesire in patru.

Va multumesc tuturor pentru aprecieri, si ma bucur ca Mik nu ne-a parasit.

Acum, pe scurt:
Cami, bafta multa si de-a Domnul sa va mariti cat mai repede familia.
Tzunica, am vazut filmul cu Sandra si Keanu. Mi-a placut...si l-am gustat mai mult decat 'Lady...'
si spor la munci
Crystinica, sa ai spor la pedalat si pupici lui Lilly. Am citit c-ai fost harnicutza: ai facut zacusca...
Delia, si spor la sala!
Miag, bine-ai revenit!
An-k, bine-ai revenit din vacanta.
Zuzilici, drum bun in tara si sa aveti o petrecere frumoasa.

celorlalte fete (Sigrid, Sabina, Daria, Roxana, Leeloo, Dordia, Nastad, Nora, Cookie, Kristin, Ioana si spor la slabit!
Scuze daca am uitat pe cineva.

Apropos de slabit: am 73 kg, ma limitez la doua felii de paine neagra/zi, incerc sa dau uitarii dulciurile. Lactatele nu imi priesc, dau colici baiatului, asa ca meniul meu contine legume, peste, pui, ficat, icre...cam asta...

Ne mai auzim!

Carmen: junior Teodor (6 sept. 2006) si senior Iustin (5 iunie 2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

UItam complet :
Carmen, ti-am vazut cele 4 poze puse ieri ! Ce frumoase sunt !
Am mai admirat pe fetita Sabinei, pe Sabina si pe Roxana.
Roxana fintina din poza e cea din fata primariei de la Berlin ?

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Mik ma bucur mult ca ai revenit!

Cami ma gandesc la tine! Doamne Ajuta!

Carmenof! te cred ca esti obosita...cu timpul o sa iti revii! Multi pupici si te mai asteptam cand ai timp!

Fetelor..eu am un weekend incarcat tare asa ca va pup si va urez un sfarsit de saptamana super!

Mergi la inceput