Nou stil de viata (112)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata, frumoaselor!

...si bine ai revenit, an-k din vacanta! Fug sa-ti vad pozele! Cat despre ciorba ta de telina, care acum poarta oficial numele "ciorba an-k", o gatesc in fiecare saptamana si o pap seara, rece. E suuuuuuper!

Revin mai tarziu. Am ceva trebi.

O zi frumoasa!

www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

multumesc de primire, sunteti tare dragute. Acu fug la scoala.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Buna dragelor,

nu ne-am mai vazut de multisor.

Eu mi-am schimbat serviciul acum 2 saptamani si acum nu mai apuc nici sa sun acasa, apoi sa scriu pe net! Sunt extrem de incantata de ceea ce am gasit aici, dar si f ocupata.

Carmen, felicitari pt pui si refacere grabnica!

Voua tuturor mult succes in noua campanie de slabit, care vad ca incepe acum in toamna.

Eu habar nu am cat cantaresc (nu am timp de cantar) dar toate hainele flutura pe mine, pana si tata mi-a zis ca ar trebui sa mai trec pe la croitoreasa sa imi stramteze hainele. Asa ca pt mine nu mai exista subiectul slabit. As vrea sa mai existe subiectul sport, dar deocamdata nu se poate.

Nu stiu cand si cum mai pot sa trec pe la voi. Puteti sa ma lasati la lista de mentinere sau sa ma scoateti, pt ca nu pot promite nimic referitor la trecerea mea pe aici.

Va pup pe toate cu drag si sper sa mai trec pe la voi in masura posibilitatilor.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata! Dragelor, sunt asa de obosita incit nu pot decit sa ma bucur ca a trecut si saptamina asta si am in fata weekendul
(care va fi de alergatura, dar asta e!).

Meniul de azi:
MD: 1 banana, 1 cana ceai
Gustare: 250g pepene
Prinz: salata Caesar cu somon
Gustare: 250g pepene
Cina: pui cu fasole verde, 1 iaurt.

Nu am rezistat si m-am suit pe cintar astazi - aveam in plus fata de luni 300g. Sa fie de la schimbarea dietei??
Va pup pe toate si va urez weekend placut!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Neata fetelor!

Meniul meu azi:
- cereale cu lapte
- o cana de ceai
- cartof copt cu putina branza proaspta si salata de rosii si castraveti
- o cana de ceai
- supa de legume
-o cana de ceai-
- 2 litri de apa

Activitati fizice: aspirat in toata casa si 40 de minute demers cu bicicleta.

Pupici la toata lumea si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetele mele scumpe!

Marturisesc ca a trebuit sa citesc din urma, am fost extrem de ocupata zilele astea, niciodata nu a fost asa de nebunie la job...in plus, ieri...a fost ziua mea de nastere siiiii am sarbatorit cu... pizza, dar am incercat sa nu exagerez si cred ca nu vor fi urmari negative. Ma voi stradui sa fiu si mai cuminte in weekend. In plus am ganduri mari, sa merg iarasi la sala de data asta cu o colega, sa ne "stimulam" si sa ne incurajam reciproc...stiti ce zic...

aici am pus niste poze din Berlin, doar cateva si habar nu am de ce s-au salvat in 2 foldere diferite, dar va descurcati voi. Sunt ultimele 2 albume.

Tzuni mai ti-am vazut pozele, un deliciu! Minunate poze, iar tu arati bes-ti-al! Cred ca ai slabit, nu-i asa?

Delidana, in sfarsit, aseara am fost la film!!! O minunatie de film, Lady in the Water, o poveste delicioasa, fantastica, pentru oameni mari, cu doar cateva secvente de horror, dar putine, nu chiar ca in "signs" sau "the ring". In plus se termina cu happy end. Nu regret nici o clipa ca m-am dus, chiar daca am fost singura. Tinand cont ca eu sunt fan Harry Potter si Van Helsing, opinia mea este extrem de subiectiva, insa nu ma pot abtine sa nu-l laud. Mi-a placut enorm. Urmeaza "Cars", film de animatie, dar sunt foarte curioasa si de asta.

Maine, imi cer motivare...e campionatul de golf al BT, editia a 4-a si voi merge cu colegii la Pianu de Jos, judetul Alba, sa urmarim meciul. O sa vin cu detalii si poze ori Duminica ori Luni. In fiecare an s-au intamplat lucruri interesante, sper si de data asta sa fie bine, mai ales ca s-a decalat putin, nu mai e in Octombrie ca in anii trecuti si nu e frig afara. Cred ca vor fi secvente pe Eurosport, ne-am vazut la TV in fiecare an, in direct. Mi-a si zis socrul meu odata ca m-a vazut.

Va si va doresc o zi minunata si ne revedem Duminica

Roxa-boxa

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Am scris ditamai mesajul si cind l-am trimis mi-a dat eroare. N-am energia s-o iau de la capat.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Roxa-boxa , chiar e bun filmul ala cu Madama din balta? Ca promo-ul nu prea m-a atras.... Poate merg sa-l vad si eu... Eu am vazut "Casa de langa lac" (sau "de pe lac?") Cu Keanu Reeves si Sandra Bullock. Un SF dramatic si romantic, numai bun pt mephala si Delidana...Io, daca nu avea fazele SF, ieseam din sala....
N-am slabit, dar asa cum spuneam, pozitiile sunt avantajoase...

_

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana

Am scris ditamai mesajul si cind l-am trimis mi-a dat eroare. N-am energia s-o iau de la capat.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Io cred ca daca ma concentez intuiesc ce ne-ai scris....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Ia zi, Tzuni, astept cu interes....
Filmul de care zici tu cu Keanu Reeves nu m-a atras nici pe mine, mi s-a parut cam apa de ploaie si de aceea nici nu m-am dus sa-l vad, sic.

Mergi la inceput