Dr. Tutunaru (15)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

MULTUMESC alexutza 26!
Oana Sefana ,nu stiu.Nu mi-a spus si nici nu am indraznit sa-l intreb.Vom vedea la momentul respectiv.

Luminiža15+ si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Stie cineva ce fel de anestezie foloseste Dr T pt cezariana? Generala sau rahi? Mie imi e cam groaza de anestezia generala.

Luminiža15+ si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Fetelor, si-a adus echograful cel nou la cabinet? Eu am programare maine si tare as vrea sa-l vad pe bebitza mai..."altfel". A...si pretul? A ramas acelasi?
Pupici

Ana 31w6d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

levi, depinde, la mine a fost totala, mai naspa ca m-am trezit dupa doua ore,mi-am vazut fata in poze, iar pe viu a doua zi, dar n-am avut dureri de cap; in schimb am avut niste dureri de spate ucigatoare, nu stiu daca de la anestezie sau au fost alte cauze;

anasia mami de Alessia Anca

pozici
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Fetelor vineri adica miine stie cineva la care cabinet este dr????ca mi-a zis sa ma duc dupa ora 3 la cabinet dar am uitat sa intreb care.

POZE

Monica 40 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Ada,dozarile de anticorpi se fac la Institutul de hematologie pe str.Dr.Felix(la Piata Victoriei).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada spune:

Levi, stiu ca prietenei mele i-a facut din aceea combinata rahi cu epidurala (are o denumire dar n-o stiu), discuta cu el

Anasia, sa stii ca eu prima data am nascut cu epidurala (tot cezariana) si am avut aceleasi dureri groznice de spate, mai ales in primele saptamani, credeam ca n-o sa/mi mai treaca, dar nu cred ca la mine au fost de la anestezie, eu am si coloana putin deformata si am luat in prima sarcina 25 kg, cred ca a fost un efort prea mare...

Adelyna, mersi frumos

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Monique cred ca tre sa mergi la cel vechi.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Stie cineva de moasa GABI - de la elias? Am inteles ca ea este marti cind m-a chemat dr sa-mi provoace nasterea.Ieri cind am fost era o moasa Tuti si a fost f amabila cu mine dar marti cica nu mai este ea ca intra in co.

POZE

Monica 40 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Monique, moasa Tuti e o femeie de nota 20. Pacat ca intra in concediu. Era super sa nasti cu ea. Cealalta e mai scarboasa si rece. E mai tanara dar degeaba. Bafta multa marti. E timpul ca bebelina ta sa iasa la lumina. Poate nasti pana marti si ai totusi parte de moasa Tuti. Bafta!

tanima 32+ mami de Rares
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tanima_i/album?.dir=/518fre2

Mergi la inceput