Mamici de noiembrie - decembrie 2006(37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Cleo, multumim pt vestile bune despre Dolores+bb!

S-o tii tot asa.

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

ramsan, tu spargi gheata cu prenatalul?

25 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna fetelor,
acum m-am intors de la cumparaturi cu Dia - nu plecasem pana nu au aparut vestile bune despre Dolores. Ma bucur enorm ca e ok - stiam ca asa va fi - doar stresu i-a daunat - si sper sa-i fie invatatura de minte si sa nu mai gandeasca negativ. Daca intra sa vb cu noi ... si radea cu gura pana la urechi nu s-ar fi intamplat nika. Glumesc desigur ... si imi pare tare bine ca nu mai plange.

Si eu sunt de parere ca ar trebui sa trimita doar plicul si felicitarile sambata la nunta - si ea sa stea cu BB - David Cristian in patutz la o sueta. Decizia e a ei. si o asteptam inapoi pe DC - ca tare ne lipseste.

La cumparaturi ne-am cam prins urechile - insa am reusit sa luam cate ceva. Maine o sa incep si eu sa fac poze la ceea ce am cumparat - insa zau ca ma bucur enorm de hainutzele primite de la nepotika mea si de la alte verisoare - ca azi ma uitam cam tembela la diferite bodyuri, costumase, pantalonasi etc si zau ca nu as fi stiut ce sa iau.
Inca nu am gasit saltelutza - deci ramane s-o comand aici in timi pe cea normala, inca nu am gasit caditza ... deci tare mi-e ca voi cumpara una de la chimicale - cum aveam noi pe vremuri cand eram mici.

La finalul intalnelii am fost sa papam si o inghetata - si am mai depanat impresii despre sarcina.
Mai iesim si saptamana viitoare - ca e fain asa ... cu Dani sigur nu as fi venit acasa cu atatea.

Miro31+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Miro vei gasi cadita pe care ti-o doresti. si daca cumperi o cadita cum am avut noi, nu cred ca e vreo problema; ca noi uite ce mari am crescut.

25 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

acum ma uitam din balcon la luna. se vede o parte intunecata. ca azi e si luna plina si eclipsa partiala de luna.

25 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

dolores ma bucur tare mult de vestile primite. poate ca ar fi bine sa nu te obosesti cu nunta, dar tu stii cel mai bine cum te simti.

chris 26+ alexandra

Mergi la inceput

a luat azi tati pompita de nasuc, 160.000, chicco, dar sper sa fie cat mai mult obiect decorativ, adica sa nu o folosesc din cale afara.

chris 26+ alexandra

Mergi la inceput

tocmai am vazut lista de mamici de septembrie - octombrie, si azi s-au mai nascut 2 bebei.

25 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata, mamici cu burtici!!!

Miro, nu esti singura, si mie imi merge de tot r.....l DC-ul!!! Dar numai site-ul asta! Stau minute bune pana reusesc sa intru; enervant!...Nici mie nu mi s-au parut bune caditele astea "moderne", pe suport...Eu voi cumpara una normala plus bureteii de rigoare pentru bb...
Dolores, la fel ca si celelalte fete, si eu te-as sfatui s-o lasi incolo de nunta, pentru ca e destul de solicitant sa participi la asa ceva...Daca ai asemenea probleme, trimite plicul si basta! Sanatate multa!
Adinuta, si la tine ne gandim si-ti tinem pumnii in continuare...
Atudor, si bb al meu e tare, tare miscaret...aproape toata ziua ii simt ba funduletul, ba cate-un piciorus, ba cate-o manuta...rar sta cumintel...mie mi-e drag de mor cand il simt!
Chinico, Aelita, canadiencelor, pe unde sunteti????

Pupici...

Oana 24+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

am intrat si noi saspunem buna dimineata tuturor!

chris 26+ alexandra

Mergi la inceput