Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Raspunsuri - Pagina 8
bubulina1 spune:
Eu pot sa-i trimit Lianei30 banii prin posta sau aneimaria_222, nu am nicio preferinta
Bubulina
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Dialex spune:
I'm in! (cum as putea altfel?). Azi sau māine ajung la posta (depinde cum scap de la serviciu) si trimit un mandat catre Ana Maria 22.
Mirela te iubim si īti tinem pumnii!
Sooo, I see the Internet is on the computer now... (Homer Simpson)
X-ray spune:
am trimis bani sorei mirelei si voi mai trimite si pri intermediul vostru.
pt ca sunt intr-o incurcatura astept o sugestie de la moderatori.
am citit cu cateva pagini in urma ca DC nu a terminat actele de depus pt fundatie.
ca sa intru in contact cu persoane publice despre cazul mirelei trebuie sa mentionez din partea cui vin.cel putin cu cine am vorbit cam asta e procedura, te intreaba ce fundatie,grup , etc ce reprezinti.asa m-am interesat si asa mi s-a spus
voi pomenii forumul ca punct de plecare,mai adica de aici o cunosc si demarez ca actiune personala sau astept idei.
nu am nimic concret ca voi reusi dar incerc din rasputeri sa o ajut si nu vreau sa fac rau nimanui ,mai ales ei, deci trebuie sa fiu bine pregatita.
va felicit din toata inima pt mobilizare pt ca pe celalat forum ne apucase prea rau disperarea pe toate.
liana30 sau care stiti mai multe despre mirela va rog sa-mi scrieti un pm cand aveti timp ,sa-i sustin mai bine cauza.
va multumesc ca nu o uitati !
sa ne ajute Dumnezeu sa o trecem peste hopul asta!
alina
sa o ajutam pe barbye!
devylla spune:
Buna ziua!
As dori si eu un Pm cu o adresa unde as putea sa pun niste banuti.
Multumesc!
japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
ana_maria222 spune:
Adresa mea este pe pagina 5 sus...eu stau in Bucuresti! Da-mi un Pm..daca stai prin zona ne intalnim direct...
EDIT: mesajul este pentru cristina_26..nu stiu cum a ajuns inaintea mesajului ei!
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Pozeeee
Mancarica
M&M spune:
Buna!!
fetelor nu strange nimeni bani din Bucuresti?? Nu va cunosc foarte bine pe toate.
Am vrut sa trimit bani prin mandat postal Lianei 30 , dar asta ar insemna ca banii sa ajunga in Craiova si de acolo inapoi in Bucuresti.
As putea sa ma intalnesc cu vreuna dintre voi si sa dau banii???Multumesc anticipat.
eu
poze nunta
Cristina
Liana30 spune:
cristina se ocupa ana maria..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
iileana spune:
Ana Maria, cum e mai bine sa iti trimitem banii? In plic sau prin mandat postal?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details