Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Raspunsuri - Pagina 5
Kariris spune:
Da si eu m-am mirat de ce vor fetele PM????? Il posteaza public aici, il vede toata lumea aici si merge mult mai repede. Parerea mea.
Asteptam.
Cricor spune:
Puteti sa-mi trimiteti si mie pe pm o adresa unde sa trimit un plic?
Multumesc mult,
Corina
lorelei_19 spune:
Pentru fetele (si baietzii, bineinteles ) care vor sa trimita bani in plic (operatiunea pliculetz asha cum o organizam de fiecare data cand unul dintre noi are nevoie), solicitati adresa mea pe privat (PM). Voi face lista pe dc si voi confirma de fiecare data cand primesc ceva pentru Mirela. Va multzumim in numele ei
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
Laura Ioana spune:
Nu stiu ce s-a intamplat cu Barbye, dar vreau si eu s-o ajut! Si eu vreu un PM cu adresa unde sa trimit un plic!
Unde este scrisa povestea lui Barbye?
Poze Laura
irinabobe spune:
si eu vreau nr de cont. sa speram ca banutii nostrii o vor ajuta sa iasa din aceasta situtie ingrozitoare.
Irina
alexxia spune:
Vreau si eu adresa in Ro sa trimit pliculet ! Multumesc !
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 34+ cu Thea si Ruty 5 ani
RUTY DOMNISOARA DE ONOARE
PETRECERE RUTY
POZE
JURNAL
ana_maria222 spune:
Daca vrea cineva sa trimita plic prin posta...le puteti trimite pe adresa mea si fiti sigure ca vor ajunge la Mirela...ii voi inmana personal!!
Astept mesaj pe PM ca sa va dau adresa!!
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Pozeeee
Mancarica
Amaya spune:
Eu cred ca in Romania nu sunt foarte sigure pliculetele. Mai bine un mandat postal (costa in plus decat 3 Ron+1% din suma trimisa), e mai sigur si ar fi pacat sa se bucure postasii cand Mirela are atata nevoie.
Sa ne ajute Dumnezeu sa o putem ajuta cat mai multi!
Oana 17+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"