Haideti sa discutam despre .... cealalta

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

quote:
Originally posted by Tania21

Wrong ymcar, din proprie experienta stiu de la majoritatea celor casatoriti (acuma sa nu se inteleaga ca m-am incurcat cu toti de la care am ascultat opinii) ca cccu amantele treaba merge bine atunci cind si in familie e bine. Cind insa acasa apar probleme de cuplu, nici "la fete" nu te trage...

Anyway, banuiesc ca asta e in cazul barbatilor ce tin cu adevarat la familie, copii, etc, dar isi mai "permit" din cind in cind ceva "exotic" (numai sa nu-mi sara in cap nimeni). Cei slabi de fire - nici nu ma mir ca fug in bratele faimoasei "celeilalte" din moment ce dau de greutati acasa.

De... nu e padure fara uscaturi. Insa concluzia facuta aici precum ca amanta apare doar atunci cind in cuplu sunt probleme e total gresita, IMHO.

Sorry, nu e parerea mea! Eu nu am facut decat sa pun cap la cap niste afirmatii mult vehiculate si sustinute aici si sa trag o concluzie absolut logica din ele. Daca nu e adevarata concluzia inseamna ca sunt gresite premisele. QED, asta era si ideea.

My life stinks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

quote:
Originally posted by ymcar

quote:
Originally posted by Tania21

Wrong ymcar, din proprie experienta stiu de la majoritatea celor casatoriti (acuma sa nu se inteleaga ca m-am incurcat cu toti de la care am ascultat opinii) ca cccu amantele treaba merge bine atunci cind si in familie e bine. Cind insa acasa apar probleme de cuplu, nici "la fete" nu te trage...

Anyway, banuiesc ca asta e in cazul barbatilor ce tin cu adevarat la familie, copii, etc, dar isi mai "permit" din cind in cind ceva "exotic" (numai sa nu-mi sara in cap nimeni). Cei slabi de fire - nici nu ma mir ca fug in bratele faimoasei "celeilalte" din moment ce dau de greutati acasa.

De... nu e padure fara uscaturi. Insa concluzia facuta aici precum ca amanta apare doar atunci cind in cuplu sunt probleme e total gresita, IMHO.

Sorry, nu e parerea mea! Eu nu am facut decat sa pun cap la cap niste afirmatii mult vehiculate si sustinute aici si sa trag o concluzie absolut logica din ele. Daca nu e adevarata concluzia inseamna ca sunt gresite premisele. QED, asta era si ideea.

My life stinks

Ok, in cazul asta scuze. Adica... poate concluzia care ai facut-o tu in baza celor scrise aici e corecta, insa in acest caz eu nu sunt de-acord cu concluzia, deci nu cu tine, personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adria_ spune:

Ah, eu am pierdut sirul acum... Cand apare cealalta? Cand e bine sau cand e rau? Sau nu conteaza.... E ceva bun sau nu pentru relatie? Si de fapt din ce zice Tania21 inteleg ca daca amandoi au amanti atunci e cel mai bine....
E naspa rau atunci.....:(

Mergi la inceput

Adria_ am zis io ca-i bine sa aibe amanti ambii? Nu cred... Eu am adus la cunostinta doar niste pareri de barbati maturi, cu copii mari, si sotii frumoase, si cu bani, si cu tot...

Daca vine vorba de parerea mea personala, pot sa zic cca nu e un moment anume cind poti fii sigur ca uite-uite apare amanta/amantu. Totul depinde de persoana, si mai putin de cuplu. Dupa cum am mai spus, am cunoscut barbati cu sotii super frumoase, copii frumosi, etc, etc, dar care nu se puteau potoli de boala umblatului, pentru ca vezi draga nu pot trai fara "diversitate". Am mai cunoscut insa si din cei care au adevarate "vrajitori" la casa, ma rog, din ce spunea lumea - rele, urite, etc etc, insa isi iubeau femeile la nebunie, si nu puteai sa le-o bagi in oki nici pe Pamela Anderson.

Deci cind vine vorba despre "cealalta" ar fi bine de discutat numai in contextul celui care a provocat aparitia ei, adica a sotului. N-as bate/omori sau nici macar nu i-as face probleme niciodata celei care a "intervenit" in familia mea, pt ca nu e ea de vina, dar cel care a lasat-o sa faca treaba asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

quote:
Originally posted by Adria_

[......]inteleg ca daca amandoi au amanti atunci e cel mai bine.... [.....]

Ai grija, a mai sustinut cineva pe aici chestia asta si a fost luat la pietre (chiar daca venea cu argumente logice iar "pietrele" nu aveau nimic logic in ele)....

My life stinks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adria_ spune:

Adevarul e ca daca amandoi stiu despre ceilalti si n-au nimic impotriva, nimeni nu se ascunde si nu minte ... s-ar putea sa-i scuteasca de multe certuri, timp pierdut, e ok. Fiecare are motivele lui sa .. stea cu c... in doua luntrii.
Dar, eu nu-mi doresc sa vad cum e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pareja spune:

si eu scriam pe alt topic faptul ca amantul/amanta poate aparea de prea mult bine si nu pt ca ar fi probleme.

dar ce parere aveti de aceasta definitie gasita pe net:

fidelitatea =
o puternica mancarime cu interdictia de a te scarpina;

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pareja

fidelitatea =
o puternica mancarime cu interdictia de a te scarpina;

LOL - misto! Le-am tradus baietilor din oficiu, le-a placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Parerea mea despre "cealalta" nu poate fi buna oricum ar fi ea de frumoasa, inteligenta, placuta si cine stie ce alte calitati ar mai avea.
Poate o sa-mi iau toate pietrele in cap ca sunt transanta dar totusi cred ca ar mai trebui sa avem principii.
Ce fel de om esti cand te incurci cu un om insurat?
Chiar nu te gandesti ca in urma actiunilor tale sufera multa lume?
Eu tind sa cred ca femeile astea nu au constiinta si nici scrupule.
In al doilea rand sunt copii: ei sufera cumplit in urma acestor lucruri si din cazurile pe care le cunosc au aflat de existenta celelalte oricum fie ca au facut-o in momentul respectiv sau la ceva timp dupa dar tot au aflat.
Eu cred ca ar trebui sa se gandeasca intai la ei, la sufletele lor care sufera, in locul egoismului care ii caracterizeaza (si astept alt set de pietre) prin care: ei nu sunt intelesi, ei nu sunt iubiti, ei nu au suficienta atentie etc.
Din mai toate cazurile pe care le-am vazut eu, toate suna asa:
- nu se mai intelegea cu nevasta de mult timp (vreau sa o aud si eu pe aia care ar spune altceva);
- de cele mai multe ori asta se intampla numai celor care au o situatie financiara sau o pozitie mult mai buna vis-a-vis de noua lor consoarta (comparativ cu ea).E cumva o "coincidenta"?
Va pup dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Nu e o coincidenta. Din cate stiu eu, acesti oameni cand dau de bani/ cand ii au, considera ca a avea amanta e un alt statut social (ridicat)sau il certifica. In cazul lui, el devine masculul ce poate intretine 2 sau mai multe femei, primind priviri apreciative din partea masculilor, in general. Iar la nivelul subconstientului, femeile ii apreciaza si ii cauta pe acestia pentru ca sunt masculi ce le inspira siguranta si protectie. De asta au nenorocitii astia atata succes la femei.

P.S. nu e parere personala, parere citita de prin tratate de psihologie si tradusa pe "limba" mea

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput