Haideti sa discutam despre .... cealalta
Raspunsuri - Pagina 14
zepellina spune:
Sunt de acord cu corinacz.
Poate era mai misto o discutie cu argumente sau cu amanta care reuseste sa sustina o discutie, nu cu anumite probleme ...
Este mult mai usor sa distrugi si sa mergi mai departe, sa distrugi iarasi si tot asa, decat sa construiesti ceva cu adevarat stabil si bun. Dar fiecare isi face viata cum crede....
zepellina
corinaczm spune:
Nu cred zeppelina ca amantele vor avea vreodata argumente suficient de puternice pentru ceea ce fac... dar asta e
brendamitran spune:
dar de ce nu se inchide subiectul totusi?
BRENDA
Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran
ymcar spune:
quote:
Originally posted by corinaczm
Nu cred zeppelina ca amantele vor avea vreodata argumente suficient de puternice pentru ceea ce fac... dar asta e
Cand cineva a scris pe tema asta cu argumente s-a intamplat la fel. Ba chiar mai rau! Nu asta e problema. Lumea astepta sa vine o amanta si sa isi puna tarana in cap. Numai asa ar fi fost acceptata in discutie. Mai exact in monolog.
My life stinks
Delia spune:
Eu una chiar am scris la acest subiect crezand ca poate va fi o discutie constructiva si nu ca ne impartim in tabere ca sa dam in cap.
Apreciez sinceritatea Eninei cand spune ca amanta nu se gandeste atunci cand distruge ceva si totusi de ce atata inversunare impotriva noastra, a femeilor care respectam casnicia noastra si ne-o dorim cat mai frumoasa, muncim pentru asta, facem compromisuri si incercam sa ne intelegem unii pe altii cat de mult ne sta in putinta ca soti.
Nu cred (cum a mai spus-o cineva mai devreme) ca exista mamica care sa nu miroasa a snitele sau sa fie aranjata 24 din 24 pentru ca este absolut imposibil dar de aici sa avem impresia, generalizand ca suntem ingalate sau proaste si cine mai stie ce e mult prea mult.
Eu vorbind din experinta cazurilor vazute de mine aceste amante sunt oricum persoane superficiale, care nu au prea multe principii de viata, in general a se machia si aranja reprezinta principalele preocupari zilnice.
Sincer eu nu-mi doresc astfel de persoane langa mine, in cercul meu de prieteni, nu dau in cap si nici nu le fac in toate felurile ci pur si simplu cred ca daca eu reusesc sa-mi pastrez valorile morale voi avea ce sa le insuflu si copiilor mei la un moment dat.
In concluzie, pentru mine "cealalta" este o specie de femei care in zilele noastre este intr-o continua crestre (din pacate) dar vina nu le apartine numai lor.Este nevoie si de acei barbati egoisti, lipsiti de valori si de bunul simt, care trec prea usor peste suferinta celor ce-l iubesc pentu a-i fi lui bine.
Fara ei am putea spera ca aceasta specie este pe cale de disparitie dar pana atunci...subiectul ramane de actulitate si polemica in toi.
Pupici!