Haideti sa discutam despre .... cealalta

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by enina34
si le voi innebuni cu indezirabila-mi prezenta pe urmatoarele :calatoarea, RaluD,cataghe, spic de grau

Clubul Nevestelor Facatoare de Cupii in Pozitia Misionarului si Mirositoare a Prajeala de Snitele iti doreste muuuult succes la hormoniada de toamna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Auzi tu Enina, daca ai fi asa e fericita si satisfacuta ca amanta, ai sta fericita in bratele lui nu ai scrie aici pledoaria batului de chibrit despre rolul de amanta...

Parerea mea personala este ca esti o femeie frustrata... amanta sau pe liber.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu am obosit de atitea enormitati deja, ca am facut greseala de a scrie si la subiectul celalalt.
De fapt totul e simplu de explicat, nu exista nuante decit pentru cine cauta sa se scuze. Dar cum cine se scuza se acuza... Enina esti ceea ce esti si vei ramine asa.
Orice mama va trece prin faza de miros de mincare si bluza cu lapte regurgitat, par nepieptanat de 24 de ore ca e bolnav copilul. Toate astea trec, e o faza in viata. Iti lasi sotul pentru ca si-a taiat degetul mic de la mina si e defect?
Astea sint copilarii. Viata nu e perfecta, dar nici casnicia nu e o joaca. Nu o arunci ca pe o jucarie sricata.
Nu stiu de ce ne compatimesti atita, zau. Poate ca am reusit in casnicie pentru ca sintem exact ceea ce tie nu-ti vine sa crezi. Daca tu ai esuat lamentabil de ce refuzi sa dai credit altora pentru reusita lor? Jignesti un grup de persoane fara sa stii nimic din viata lor.
Lasati barbatii nefericiti sa mearga la Enina!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Enina, da' totusi pe tine cine te-a suparat in halul asta?
Adica de ce ai nevoie sa fie cineva de acord cu tine, si cu deciziile personale pe care le iei?
Ca intrebari inteleg ca n-ai.

Iar mie kestia asta cu fluturatul steagului de amanta mi se pare cam patetica: la fel de patetica precum arhicunoscuta pledoarie a "nevestei neintinate" pe care o combati.

Nu esti neaparat mai frumoasa, desteapta si puternica daca esti amanta decit daca esti nevasta, sau invers - ca tu cam amesteci capra cu varza.
Ambele "statuturi" definesc DOAR o relatie oarecare cu un barbat.Nu te definesc pe tine ca om. Sau, ma rog, daca definitia ta la asta se rezuma...e cam trist.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Enina, esti cumva Alice Nastase? Ca tot dau de editoriale de-ale ei pe forum si zau ca postarile tale ma duc cu gindul la ea...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enina34 spune:

....Ramonica JJJJJJJJJJJJJJJJJJ...sunt ceea ce VREAU sa fiu...spre deosebire de voi si de tine care sunteti DOAR cea ce sunteti..ca si daca ati vrea sa fiti mai mult nu reusiti de nasul care va ajunge la cer si de ochelarii de cal care va orienteaza strict pe drumul unic al ipocriziei si gargarei de santz...dar...continuati va rog!!!...e super amuzant!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

nu cred ca enina e Alice. Alice nu e inversunata impotriva femeilor -nici a celor care au avut norocul sa aiba parte de "inele din fire de iarba care nu se vor rupe nicicind", nici a celor care se tem sa se desprinda dintr-o relatie, chiar daca dragostea a murit de mult, nici ... nici.

imi place Alice. cel mai bine m-am recunoscut in "Stiu sigur ca nu vreau sa fiu inselata! Dar as vrea, da, uneori as vrea sa fiu lasata sa insel." :-)

Mergi la inceput

...in fine AVALON...fiecare are dreptul sa plece pe ce usi doreste din viata unora...dar de intrat ar fi frumos sa intre pe usa din fata...daca tot s-au hotarat sa intre si mai ales sa faca ordine si sa arate cu degetul...asa ar fi frumos si mai ales corect...insa..la capitolul asta exista multa lume deficitara...ca deh...e mai bine sa stam in fundul "salilor de spectacol" si apoi sa o taiem ca hotii pe usile din dos aruncand cu vorbe de duh in urma noastra si cu pocnitori, tinandu-ne masca pe figura, binneee, atat de bine incat se confunda cu pielea, ca nu cumva sa ne afle cineva marile si adevaratele chipuri devastate de dramele din viata personala...decat sa avem curajul sa ne suim pe scena, fie si alaturi de protagoniste "stridente si false" si sa avem curajul sa jucam cinstit si in lumina...dar..nu-i de mirare....multa lume este "fotofobica" aici...
..aa..am uitat...drum bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by enina34
daca tot s-au hotarat sa intre si mai ales sa faca ordine si sa arate cu degetul...

Nu s-a hotarat nimeni sa intre si sa arate cu degetul. Tu ai invitat pe toata umea inauntru si ai sarit ca arsa inecandu-te in accese de tzatzism cand unii au indraznit sa exprime pareri diferite de ale tale, dupa ce chiar tu i-ai rugat sa scrie. Ai jignit pe multa lume aici fara ca nimeni sa te jigneasca pe tine. Asa ca sfatul meu este sa nu mai faci pe victima si sa iti vezi in pace de corespondenta pe PM cu cele care te aproba.

Mergi la inceput

...femeie cataghe sau cum ti-o mai spune...mai vezi-ti de treaba si nu te tot mai baga in seama aiurea...ai devenit obositoare si penibila cu ranjitul asta al dintilor la uluci...chiar nu mai ai alta treaba acasa decat sa stai catzarata pe net si sa scuipi in dreapta si in stanga?...chiar atat de lipsita de atentie din partea familiei si a celor ce te stiu esti incat singurul loc in care simti ca esti si tu importanta si intelepta a ramas asta si sufoci oamenii cu eterna-ti prezenta?...ai ajuns ca scaiul ala rau...oriunde se intoarce omul pe forumurile astea da de sfaturile-ti pline de invataminte intelepte si bune intentii...am sa te anunt ceva, spre marea ta disperare si ciuda, si sper sa nu dai prea tare cu fundul de pereti ca ii strici sotului tencuiala acasa si e pacat: ca nu am de gand sa ma las usuita si trimisa la plimbare de nici o individa de pe aici care se baga in seama aiurea si crede ca e stapana absoluta a acestui site...cand va fi site-ul tau sau a celor ca si tine si cand se va pune conditia ca aici poat posta numai cele ca si voi: corectele, virtuoasele, desteptele si atoatestiutoarele, atunci o sa inetleg de ce nu am acces...dar pana atunci nu ai decat sa-ti cumperi un kg de lamai ca sa poti inghiti mai bine spurcaciuni si cazaturi ca si mine...MULT SUCCES!
P.S: Uite, pe viitor am sa va oripilez si mai tare aducandu-va in pragul isteriei si postand un subiect de genul : MAREA AFLARE IN TREABA A UNORA DE PE ACEST SITE! sa vedem atunci ce o sa faceti?!
Cat despre jigniri si alte murdarii care se arunca constant, ca sa nu mai vb de rautati si alte "congratulari" mai subtile sau mai putin subtile, ar tb sa-i intrebam pe altii si sa vedem ce raspund...pe text...nu din imaginatie ...

Mergi la inceput