IUBIRE IMPOSIBILA?!
Raspunsuri - Pagina 17
Kitty spune:
Adela, asta am vrut si eu sa spun, ca in cazul in care ni se cere respect pentru Enina, ar fi trebuit sa ne respecte si ea, sau cel putin sa-si respecte hotararea de a renunta la acest subiect pe care a luat-o in momentul in care si-a sters prima postare".....ORICUM NU A MERITAT EFORTUL..CONSIDER SUBIECTUL INCHIS SI CLASAT!...NU E PT ASTFEL DE OAMENI SI LOCURI!
SPOR LA VANATOARE!"
Interesant ca mi-a fost chiar simpatica si puteam sa inteleg prin ce trece. Binenteles pana in momentul in care mi-am dat seama cum suntem noi, celelalte, SOTIILE, in ochii ei.
Parerea mea e ca o persoana inteligenta si open mind (cum ne-a spus in mai multe randuri ca este) putea sa reactioneze altfel chiar daca mai multe persoane ar fi judecat in mod gresit situatia in care era.
Dar nu, a inceput sa jigneasca in stanga si in dreapta, sa se contrazica (sa se lege de greseli gramaticale si apoi sa acuze pe cei care se leaga de astfel de greseli), sa ameninte ca atrage nu stiu ce fel de rele asupra celor care indraznesc sa o judece (amenintari de un prost gust rar intalnit).
Am o intrebare pentru Enina: daca persoanele de pe acest forum sunt doar niste gospodine neingrijite preocupate doar de chilotii barbatilor si de barfe de ce mai stai de vorba cu noi? Nu ai destule preocupari, nu vrei sa inveti a sasea limba, nu ai mediul tau foarte stilat, impliniri pe toate planurile (inclusiv sexual, cum ai tinut sa ne anunti)?
Imi pare rau ca am ajuns aici, de multa vreme sunt dependenta de acest forum, dar postez destul de rar si niciodat nu am avut nici cea mai mica neintelegere cu nimeni, dar de data asta nu pot sta fara reactie cand atatea persoane minunate, care pun suflet in prezenta lor aici sunt atacate. Ajunge sa citesti alte subiecte, unde persoane care aveau situatii mai controversate ca ale Eninei au fost sprijinite si sa-ti dai seama ce fel de oameni sunt pe acest forum.
Editez pentru ca nu am vazut ultima postare a Eninei - cred ca scriam in acelasi timp - si nu vreau sa se interpreteze ca nu am luat in seama cererea ei de a inceta "ostilitatile". M-as bucura daca de ambele parti dialogul ar fi mai cordial.
spic de grau spune:
quote:
Originally posted by enina34
Buna dimineata tuturor formuistilor prezenti si un week end vesel si lipsit de griji si incrancenari, asta in deschiderea postarii mele de azi.
enina
Evident noi suntem aia rai iar Enina e doar victima noastra...
Moderatori - ce trebuie sa se mai intample aici ca sa inchideti subiectul?!
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.
enina34 spune:
Spic de grauchiar imi place dictonul postat de tine Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea , este chiar interesant si demn de meditat asupra lui. Si vorbesc absolut sincer, fara nici o urma de cinism si de rautate. Pentru mine acest dicton ascunde o realitate imediata, chiar daca poate nu prea vesela...Nu stiu cum este la altii...deci..fac referire stricta la mine...
Oana_B spune:
Acest subiect a depasit demult limitele bunului simt.
Punct.
Oana_B
detalii donatii
actualizari donatii