M-ai intrebat ce produse foloseste, sincer nu mai tin minte cum se cheama, are 2 tipuri din Franta si din israel le foloseste pe cele care se potrivesc mai bine tenului tau.
38 + 
pozele noastre
bebe
La Ana Aslan in Otopeni un tratament cosmetic complet e 35RON - folosesc doar produse Gerovital. Eu am mers in Eforie Nord la Efosan si cosmeticiana de acolo (o meseriasa) mi-a zis ca au si in Otopeni. Un tratament intensiv (6 sedinte efectuate zilnic) costa 185Ron. Eu am fost f.f.multumita.
Salutare fetelor
Scuze ca n-am mai raspuns...munca muuulta
multumesc pentru recomandari si sfaturi...tratamentul la ana aslan suna chiar bine.
Nu stiam ca fac asa ceva la centrul de la Otopeni.
Referitor la masaj: da, stiu ca nu se face oricand (mai ales daca ai infectii stiu ca nu se face) dar eu am mers intr-o perioada (asta cu mult timp in urma) la o cosmeticiana-profesoara, care preda cosmetica si facea totul ca la carte:demachiat, extractie, masti, masaj. Din pacate programul nu imi mai permite sa merg la ea dar macar am aflat cum trebuie sa se desfasoare un tratament cosmetic.
Am fost la un cabinet la care plateai separat masca si masajul de partea cu extractia si demachierea dar am constatat ca partea cu masajul se sare "elegant". Prin masaj inteleg nu numai zona fetei ci si gat si decolteu.
Acum nu am cum sa merg la un tratament cosmetic deoarece trebuie am programate niste reuniuni la serviciu si nu pot aparea cu fata iritata dar cum ajung la unul din cabinetele recomandate de voi va scriu impresiile.
V-am pupat