Bebelusi de ianuarie - februarie (89)
Raspunsuri - Pagina 13
pufumic spune:
Aha, Ursu, bag seama ca vrei sa mi-o iau si eu. dar o sa-ti raspund totusi: Nu mie trebuie sa-mi placaaaaa.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
Ursoaica spune:
NU Pufumic nu vreau sa vi-o furati niciuna. Si din cate vad nici nu prea aveti cum, pt ca tu tii mult la Ioana si Moni la Mario deci nu as putea spune decat ca sunteti de laudat si apreciat, ceea ce imi place!
Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Ursoaica spune:
Fetelor daca mai sunteti pe aci ... dati-mi si mie o idee cum sa fac pestele la cuptor, am cod si merluciu.
Apropo de merluciu, cine stie cum este pestele asta? are multe oase? habar nu am cum sa ii fac.
Nu este pt bb este pt noi. Deci dati frau liber imaginatiei!
Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
pufumic spune:
Ursulina, . Glumim si noi, ce sa facem. De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, as cam avea ce sa fac. Niste smotru. Da' sunt in zona. FBI-ul nu are numai un agent din Constanta
monica70 spune:
NO, am evacuat nabadaioasa Mai am vrut sa-i tai unghiile si s-a crizat ca am incercat s-o imobilizez ,circ fara bani.Sa vedeti ce suparare pe ea si dupa aia,poate pun si filmul cum s-a comportat dupa Si evident ca nu m-a lasat sa le tai,pana cum nu facea asa!
URSULINA daca vrei retzeta de puturoasa ia o tava,pune ulei,pune un strat de cartofi taiati felii groase,apoi bucati de peste,niste ardei pe acolo,sare,un pic de apa sa acopere treaba asta si o folie pe deasupra si gata.Dar nu ma intreba la ce fel de peste fac asta,era ceva mai gras fara oase,bucatzi mai mari.Da iese buuuuun si fara sa te strofoci prea mult
Si vezi ca Irina vine aici nu la hotel
MONI de DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
acina spune:
Ursulica,
merluciul si codul nu au oase deloc .Carne dulce dulce.
Nu stiu nici o reteta sa-l faci la cuptor.Sorry
Anca cu buburuzul Andrei
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
andiaroro spune:
ursulina- la reteta lui moni, eu pun intotdeauna spre final niste bere sau un pahar de vin alb. si nu uita si niste rondele de lamaie si mirodenii. la capitolul legume poti sa pui orice iti trazneste capul ai ai prin casa si iese garantat bun.
pufulina- multumim de aprecieri! s-a distrat, s-a distrat!!!nici cu vladimir nu mi-e rusine- un baietel adevarat.
iar am uitat ce vroiam sa spun.........
mirelus-ai grija pe drum. ia jucarii, mancarica cat mai variata, popasuri dese si ati ajuns la Ploiesti.
ma duc sa-mi imprasti si eu cump prin dulapuri.
ana si alexandre (17.02.2006)
monica70 spune:
Am pus un film in dropshots sa vedetzi mutre la bebelina suparata ca am vrut sa-i tai unghiile (filmata dupa ce i-au trecut crizele! )
P.S. la un moment zici ca injura pe cineva
MONI de DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
pufumic spune:
Mama, Moni, e bestiala. Cum da din manute, parca-ti zice s-o lasi in pace.
Pe Valdimir inca-l mai pacalesc cu televizorul. Asta pentru tuns maini. La picioare e ceva mai dificil, fapt pentru care pe alea i le tai mai rar (unghiile, nu picioarele).
anymony spune:
Moni..e bestiala....Suparata rau..are un botic sa-l papi nu alta!
Noi stam tare linistite la taiatul unghiutelor.chiar ii place. Ajung la concluzia ca fii-mea nu face mofturi..de-ar tine-o tot asa...!!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina