Nesimtirea!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Am venit sa mananc, si daca tot sunt prin zona...
Eu sunt in Hamilton. Aproape de tine.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/vreausatevad/album?.dir=/93f2re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by Nadia1976

Asa, asa... si??? Ce-ai facut? Te rog, spune-mi!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/vreausatevad/album?.dir=/93f2re2
[/quote]

Nimic.Pe moment i-am taiat-o scurt(vizavi de faptul ca nu era nush ce aranjat perfect..)I-am zis sotului sa nu cumva sa mai vina la mine respectivul ca nush ce fac(faza cu frigiderul mi-a pus capac care s-a petrecut cu ocazia altei vizite).Cand se autoinvita gaseam diverse pretexte ca nu putem sa-l primim si gata.
Mie nu-mi plac scandalurile,asa ca nu fac scandal,efectiv evit..decat sa stau sa ma cert c-o persoana mai bine o evit.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Nadia,

mie toti canadienii care mi-au intrat in casa s-au descaltat din proprie initiativa; cand am musafiri in vizita pregatesc dinainte papuci de casa si daca vad ca se ezita la descaltat le pun papucii in mana; o fii nepoliticos sau nu ma lasa rece, dar eu lucrez pana seara, am timpul extra-limitat si o casa in care treaba nu se termina niciodata; nu am remarcat sa se supere nimeni ptr.ca toti vin continuu la noi.

Succes!

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Intr-adevar in lumea buna nu se obishnuieshte descaltzarea la intrare,dar si eu daca vad ca nu se simt am la indemana niste talpici,deci, nu papuci, care se pun pe deasupra incaltamintelor...si sa-mi traiasca parchetu si sanatatea mamei ca ea se ocupa de curatenie!

Ali, mama baietzoiului Enrico

Mergi la inceput

Roxali, repet: nu este deloc vorba de bunele maniere, de "lumea-buna" sau mai stiu eu ce rahat! E vorba de CASA MEA! Unde eu fac curatenie si eu fac si regulile.

"Fereste-te de a da sfaturi. Problema e prea grea si raspunderea mare."
Titu Maiorescu.

Mergi la inceput

In ce priveste chestiile alea ce se trag peste pantofi... la muzeu sunt ok, dar nu in casa cuiva; sincer, m-as simti penibil sa imi pun musafirii sa isi traga chestiile alea peste pantofi. Si, in plus, in afara de acest prieten, in rest, toti se descalta, canadieni sau nu!

"Fereste-te de a da sfaturi. Problema e prea grea si raspunderea mare."
Titu Maiorescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

Zau ca eu nu inteleg care este problema sa intrii incaltat.

Musafirii vostri nu circula cu masina si pe strazi asfaltate?
La intrare, in afara casei (blocului) nu aveti un pres pe care se sterg?
Cele care locuiti la bloc nu aveti mocheta pe hol?
In fata usii nu exista un pres de sters.
La intrarea in casa, nu aveti o tavita speciala cu un covoras de bumbac inmuiat in detergent cu solutie dezinfectanta, iar apoi, la pasul urmator un presh gros de bumbac, uscat.

Dupa ce trec oamenii prin toate astea trebuie sa-i mai si descaltati?

Cum arata un tip venit la costum cu cravata si in ciorapi? Dar o tipa imbracata elegant, lasata in ciorapi de matase pe gresia din baia sau bucataria voastra? De partea cui e nesimtirea?
E chiar asa de greu de facut curat dupa musafiri, ca doar n-au trecut prin toata casa sau prin dormitoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by Caroline

La intrarea in casa, nu aveti o tavita speciala cu un covoras de bumbac inmuiat in detergent cu solutie dezinfectanta, iar apoi, la pasul urmator un presh gros de bumbac, uscat.

wow! de asa ceva n-am auzit cu atat mai putin vazut. probabil pentru ca aici se descaltza toata lumea. da' si daca nu ... solutie dezinfectanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

Da Adela, este o tavita de plastic de dimensiunea presului de la intrare, adanca de 1 cm. Este livrata cu un covoras buretos dar aspru si cu fata exterioara de bumbac. Se vinde la toate supermarketurile. In tava se pune o solutie de detergent antibacterial. Buretul o absoarbe. Calci pe el obligatoriu cand intri in casa, pentru ca este lipit de pragul usii de la intrare.
Si noi, ai casei tot pe el calcam zilnic. Chiar daca ne descaltam, o facem dupa ce intram in casa, iar solutia asta ne curata automat talpile pantofilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

nadia poate ii miros picioarele la om si nu vrea sa se faca de rahat
eu zic ca ar merge sa cumperi niste protecti din ale ce se pune pe pantofi asa poate ii dai si tu peste nas
bafta

POZE malaysia
malaysia2006

irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

Mergi la inceput