CIRESE de mai-iunie 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Ralucutza, noua pediatrul ne-a recomandat ca dc bb creste corespunzator si eu am lapte sa-i dau pana la 6 luni... asteapta si tu si vezi... Eu ma gandesc totusi ca e bine sa primeasca cat mai mult lapte de la mine, mai ales ca vine iarna cu tot felul de viroze, o sa aiba toata viata sa manace supite, cu laptele meu numai acum se intalneste... ma ales ca am inteles ca din momentul in care de de gusturile diverse ale mancarurilr o sa vrea numai foarte putin lapte...
Dana, votam-votam numai sa apara poza ca azi nu-l vazusem inca...
Pupic la ciresici

Pozici David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

[redDaryana][/red]e acolo,ca l-am vazut eu.Pe pagina trei cu palarie si costum galben.
Cam slaba activitate pana la ora asta.Unde sunteti mai mamicilor???

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Viviana, eu m-am uitat si mi-a placut..., sa o porti numai cu blugi mulati pe kur ca are fata cu ce se mandri.
In alta ordine de idei cu cerealele alea chioare nu sunt chiar atat de chioare ca le faci cu laptele cu care il hranaesti si cel mai indicat ar fi sa nnu i le pui in biberon ci sa faci o compozitie ca samntana si sa i-o dai cu linguritza, azi o linguritza, maine 2, pe urma 3 pana ajunge la cantitatea scrisa pe cutie (185 gr. portia de cereale). Ca ma gandesc ca daca ii dai diluat poate de aia nu mananca Oki Albastri, ca-i apa chioara...stiu ca in general piticii se dau in vant dupa cereale.
Cat priveste formula de lapte i-o schimb functie de cum ti-o recomanda ei si nu are nici o legatura cu diversificarea. Humana 1 si Nan 1 sunt formule pana la 6 luni dar Milumil 1 doar pana la 4, dupa care se trece pe Milumil 2. Asa ca eu zic sa faci trecerea deocamdata la milumil 2 si pe urma restul, ca ai voie sa introduci doar o noutate pe zi si sa o incerci macar 3-4 zile pana la un alt aliment nou. La Multi Ani pt. cele 4 luni si pt. Maria !!!

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

uite cum cresc

Mergi la inceput

....A, Viviana, si daca deja zici ca nu se mai satura cu laptele, adica vrea din ce in ce mai mult e aproape imperios necesar sa incepi diversificarea sau dupa cum am mai spus, Milumil 1 este doar pana la 4 luni si de aceea poate nu o mai satura. deci treci la 2 sa vezi cuma face.

Al meu iar a mancat doar 4 mese azi in total de 600 ml...cred ca la mine nu se pune problema de diversificare, se pare ca laptele asta "delactozat" ii ajunge si putin . DAr am jurat ca nu imi mai bat capul cu asta, daca 3 medici au zis ca-i bine accept si incerc sa ma calmez.

[poze carmina

uite cum cresc

Mergi la inceput

http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminabulina/detail?.dir=7784scd&.dnm=f402scd.jpg&.src=ph
Poze noi cu Mihnea, si poate ma vede si Oki Albastri ca pot si eu sa stau in maini, chiar daca sunt mai mik cu fix o saptamana, si accepta sa o invit la o prajitura...daca tot incepem diversificarea

[poze carmina

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Carmina cam scumpi la vedere prin parc!

Noi am stat ieri in parc de la 11 pana la 20 cu o pauza de o ora dupa amiaza, si azi am stat iar multisor...uitati aici rezultatele
http://www.flickr.com/photos/ami_si_cip/237871976/

va pupam si noi pe burtici !

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Carmina...cerealele i le-am facut ca o smantana si i le-am dat cu linguritza,dar poate nu i-a placut gustul...nu stiu ce sa zic.Cand ziceam "cereale chioare" ma refeream la cele fara lapte in compozitia lor.Nu stiu cum sa fac deloc.Poate e mai bine cum zici tu...sa-i schimb intai laptele.Ma doare capul cu diversificarea asta...mai ales ca noi avem un program continuu de nunti si tre sa o lasam cu parinti,socrii cate un week-end...si n-as vrea sa o prinda in plina diversificare.

hai ca mai voiam sa scriu ceva da vad ca s-a trezit sa pape(n-a mai papat de la 7 ca a luat-o somnu') ...dar tin mortzis sa-ti spun ca acceptam invitatzia la prajitura.Noua ni se pare de multicel Mihnea un dragalash...da am zis sa ne curteze el primul

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Amiss...ma uimesti...cum puteti sa staati atat in parc...chiar te descurci sa o schimbi...sa-i dai sa pape...si toate cele...adik nu zic...o data m-as descurca si io...da in fiecare zi...Plus ca in parc la politehnica undemergem noi m-as plictisi de moarte si nici banci nu sunt sa-mi trag si io sufletul...asa ca 2 -3 ore cat stam...marsh fortzat...ca daca ma opresc se revolta donshoara...ca deh ea a iesit la plimbare...nu sa stea.

Mei...chiar asa...nu vreti sa mai facem o intalnire...week-enduk viitor de exemplu...in gradina botanica poate...sa fie mai aproape si de mine

Mergi la inceput

A...Carmina...iti dai seama ca doar blugi d-aia o sa aibe...si fustitze cat mai scurte(sa nu fie cracanata ca tac-su),doar d-alea a purtat si ma-sa pana mai acu un an...ca acu nu mai poate...tre sa se apuce de sport ca nu o mai incape nimik.Ale naibii 2-3 kile nu ma lasa sa mai intru in nici o haina...si plus ca sunt numai la burta si nu-mi mai vin bine rochitzele mulate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

vivi stam f aproape de parc (3 min), bebe papa tzitzi, iar de schimbat imediat se rezolva in carut si in rest ce mai trebuie ? somnic? Cat incape! Se rezolva! Singurul impediment ar fi ca mi se face mie f f f foame dar mai trecem p'acasa juma de ora si gata.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput